K

Yuzum boyle delik delik ve beni cok rahatsiz ediyo aranizda hic bu sorunu yasiyan oldumu ya da nasil geciririm bilen var mı :(
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

gözenek sıkılaştırıcı ürünlerden almalısın benefitin (böyle mi yazılıyor bilmiyorum ) :D çok güzel ürünleri var bunlar için hem pürüzsüz görünüyor kapatıcı gibi hemde iyileştiriyor. ama çok çok pahalı. garnierin yeşil birşeyini kullanıyorum ben seninki gibi değil ama tavsiye ederim :D
Amway in magzasina uyeyim onlarin 600 liraya bir sikilastiricilari var ama uye oldugum icin gidip orda ucretsiz kullanabiliyorum onu deniycem
Allah yardımcınn olsun öncelikle.
purtukal.com/.../yuzdeki-delikler-nasil-gecer.html
Bu siteye bakabilirsin
Baktim ona onceden
Ben sadece kil yapiyodum onu daha denemedim gul suyu ve kilin cok faydadi oldu normalde bu kadar sey degol biraz oncr siyah nokta temizledim ondan bu kadar cok kabarip acildi
Sivilce izleri bilmiyorum ama lazerle düzeltildigini duymustmm
Cevap
4Cevap
Bence sıkılaştırıcı bi ürün alırsan ilk içeriğine bak araştır öyle kullan çoğunda kimyasal madde var illaki bazıları yüzünü iyileştirmek yerine daha kötü yapabilir araştırmadan kullanma derim
Ve yüzünü sıcak suyla yıkama soğuk suyla yıka her sabah buz beklet yüzünde sıkılaşma yapar eğer
Limonda iyi gelir ama yüzünde sivilce varsa yakar
gözenek sıkılaştırıcı ürünleri araştır
Lazer Tedavi Şart kardeşim Allah yardımcın olsun
çok mu makyaj yapıyosun :/
Hic yapmiyorum kucukken cok sikiyodum sivilceleri irdan kalma
bebek pudrasıyla, diş macunundan maske yap belki iyi gelir :)
Malesef gecmıyo onlar sıkıyomusun sıvılcelerini
3 senedir sikmiyorum ama onceden cok sikardim sadece siyah noktalari *
Ondan oluyo iişte şarkıcı izelinde yüzü böyle belki bilirsin tedavısı olsa o yaptırırdı dıye dusunuyorum. fondoten veya bb kremle kapatmaya çalış gözenek sıkılastırıcı kremler kullan tamamen gecmesede o boşluklar küçülür
estetik lazım bildiğim
lazerle düzelir bunlar
Cozum bulabildinmi?
Cildiyeye git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar