Kızlar sacimda kına var bu bildiğimiz yesil kinalardan. 4 5 sefer falan yaktim ama 1 2 ay arayla. Normalde kinayi cay demi ile karardim ki çok turuncu olmasin. Bide en son 1, 1.5 ay önce kinayi papatya suyu ile karip sadece uçlarına surmustum. Şimdi kinanin sacimdan akmasi durdu. Yani ilk zamanlar havlular filan turuncu oluyordu şu an olmuyor. Saçımı böyle güzel bir kızıl yapmak istiyorum ama saclarim az seyrek yani açıcı demeyin cesaret edemem. Birkaç ay daha bekleyip iyi bir marka doğal kızıl boya boyasam olur mu? Su rengi istiyorum bide bu ne kizili bilen var mi? Nette araştırdım bazıları ben yaktim tuttu filan yazmış. Bide şey diye düşünüyorum kına zaten turuncu kızıl tonu, boyamak istediğim renkte öyle. Bu avantaj olabilir. Ne dersiniz?
Kızlar, Kınalı saca boya yakmak? Lütfen sadece deneyen bayanlar cevaplasin?
Görüş Yaz
6 Görüş
Beğen
Paylaş
Takip Et
Soran sadece kızlardan görüş istiyor. Görüş paylaşmak için giriş yap.
hacı kendi saçımda denemedim ama dip boyası gelmiş siyah hint kınası yapılmış saça siyah boya yaptım sonuç, boya tuttu ama bir hafta içinde aktı gitti, saç yıpranmadı ama inan ki akıp gidiyor boya durmuyor saçta. o yüzden kınayı geçirmeyi bekleyeceksin uçlarından aldıkça saçın doğala döndüğünde boya yapabilirsin
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Verdiğim paraya yazık olur o zaman tamam teşekkür ederim madem boya yapamıyoruz kinanin dibine dibine vurayim bari :D
Ya saçlarım seyrek benim zaten boya yapmam diye zamanında vurdum kinaya iyi geldi ama besledi kalinlastirdi parlatti filan. Şimdide değişiklik istiyorum böyle. Muhtemelen yakarım kına.
biz kızlar sürekli tarzımızdan sıkılıyoruz ya amaan birdaha mı gelcez dünyaya istediğini yap bir şey olmaz. d benim saçlar siyah boya hakkaten seyrekleştiriyor valla doğru diyosun kınaya devam et dökülüyorsa
eczaneden "bemiks ampul" al içinde beş tane vitamin ampulu var fiyatı 5 liraya yakın bir şey. şampuanın şişesi büyükse 2 tane ampul kır içindekini şampuana dök saçını onla yıka dökülmeyi durduruyor. birde hızlı uzamasını istersen bioblas sarmaşıklı şampuan iyi geliyor tavsiye ederim
sacim bundan 1 bucuk yil once siyah hint kinasi ile boyaliydi bir gun kalktim 3 ay sonrasinda filan saclarimi sari yapmaya calistim tuttumu tuttu fakat sac diplerimde yeni cikan tutamlarda tuttu gerisi sadece 2 3 ton acildi ondan bir 7 8 ay sonra saclarima gece mavisini boyadim tuttumu evet hemde her yerine 1 2 ay gece mavisi gezdim akma makma olmadi sonra siyaha dondu 8 ay oluyor saclarima boya kina surmeyeli sacimda 1 bucuk yildir filan kina yok 8 aydirda boya yok cumartesi gunu acmaya calisicam sari yapmak icin sonuclari yazarim
En İyi Görüşler