Güncellemeler
1 yıl
koltuk altına karbonat yaptım bi süre düzenli de yaptım. Hiçte bişi değişmedi.. illa doğal olması gerekmiyor tavsiyelerinizin. Gratisler wattsonlar ne güne duruyor 😂😂
kızlar selamm. İki önemli sorum var
1) Cildim leke leke oldu. Çok kötü oldu yani anlamıyorum neden tipi kaydı bu kadar 😅ben ne yapsam bu cilde? gül suyu işe yarıyor mu siz neler kullanıyorsunuz cilt bakımında? normalde Celenes yüz yıkama jeli turuncu olanı kullanıyordum ama düzenli kullanmadım diye mi ne hiçte faydasını görmedim.
2) koltuk altı kararmasına ne önerirsiniz? Jilet kullanıyorum. Lazer yapamam ailede kanser hastası çok fazla bende de genetik bi hastalık var kötü huya döner/tetikler diye korkuyorum.. şimdilik bi dursun
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Ben cilt lekelerime fito krem kullanıyorum düzenli kullanımda gerçekten güzel sonuç elde etmiştim
sadece kremi mi kullanıyorsun? yani yıkama jeli serum vs ne kullanıyorsun söylenebilir misin rica etsem
Glikolik asit kullandım ama dediğim gibi bu krem bana o kadar güzel geldi ki eczanelerden alıyorsun zaten leke kremi olarak da geçiyor gece yatarken sürüyorum sabah uyanınca yıkıyorum bir hafta düzenli kullanımdan sonra farki görüyorsun
anladım Teşekkür ederim öneri için mutlaka alacağım.😅
Rica ederimmmm 🌸
Arbutin serum kullan
çok teşekkür ederim. Doa'nın güzel midir purest filan mı daha iyidir yoksa
Ordinary harici serum kullanmıyorum
anladım teşekkür ederim.