Birkaç kez kullandım ama, sizce bir zararı olur mu? Naturel saç bakım yağı öneriniz ne olurdu? A101 natural saç bakım yağı kullananların yorumları neler?Naturel saç bakım yağı önerileri
Kızlar, sizce A101, Bim gibi mağazalardan alınan saç bakım yağları saçları olumsuz etkiler mi?
A101'de satılan natural saç bakım yağları saçları onarmaya, saçları güçlendirmeye ve saçları uzatmaya yarıyor. Bu seçenekler içinde çam terebentin, defne yaprağı, susam, ceviz, badem ve fındık bulunmaktadır. Bunların içindeki vitaminler karıştırılıp bir öz haline getirilmiş. Hepsinden maksimum yarar almayı amaçlıyor. a101 saç bakım yağı içerisinde bu saydığım bitkiler var ve hepsi birbirinden faydalı. Özellikle saçlarınız çok yıpranmışsa bu saç bakım yağları tam sizlik.
a101 saç bakım yağı nedir?
A101 Saç Bakım Yağı Nasıl?
Şahane bir ürün şahsen. Benim saçlarım uzun ve yapı gereği hırçın olduğu için yağ kullanmak mecburiyetindeyim. Ayrıca sık sık saç düzeleştiricisi ve maşa da kullanıyorum. Bu nedenle saçlarım çok yıpranıyor. İşte bu nedenle saç bakım yağlarını kullanmam şart. Isı ürünlerinin verdiği zararı maksimum bir şekilde düzeltmeye çalışıyor. a101 saç bakım yağı kullananlar genellikle saçları çok kırılmış diye kullanıyor. Ben de onlardan biriyim. Ben kullanmaya başladıktan iki hafta sonra hemen etkisini görmeye başladım. Saçlarım daha parlak, daha güçlü, daha parlak ve kırıkların daha çok onarıldığını fark ettim.
a101 saç bakım yağı kullananlar
A101 Saç Bakım Yağı Özellikleri Nelerdir?
Birçok yağı bulunuyor A101'in. En çok jojoba, fındık, lavanta yağı, biberiye yağı, badem yağı, hindistan cevizi yağı, menekşe yağı olanlar kullanılıyor. Saçlarınızın hasarına göre seçmelisiniz. Eğer zayıfsa badem yağlı olanı kullanmalısınız. Çok kırık varsa jojoba yağlı olanı kullanmalısınız. Uzamasını isiyorsanız hindistan cevizi yağı kullanmalısınız. Gürleşmesini istiyorsanız biberiye yağını kullanmalısınız. Mat saçlara sahipseniz fındık yağlı olanı kullanmalısınız. Saç bakım yağı a101 bu özellikle sahip.
saç bakım yağı a101
A101 Natural Saç Bakım Yağı Fiyatı Ne Kadar?
Fiyatları inanamayacağınız kadar uygun. Normalde natural yani doğal yağlar pahalı olur ama a101 sağolsun çok uyguna satıyor. Fiyatı sadece 7.95 TL.
A101 Natural Saç Bakım Yağı Kullananlar ve Yorumları Nelerdir?
Kullanıcı yorumları genellikle olumlu. a101 saç bakım yağı yorumları bir arattım internette. Memnun olmayan yok gibi. Ben de bir kullanıcı olarak söyleyebilirim ki saçlarıma çok iyi geldi. Kısa sürede etkisini gördüm. Hem saçlarım parlaklaştı hem saçlarımın kırıkları azaldı hem saç dökülmeme iyi geldi hem de saçlarım gürleşmeye başladı. Daha ne isterim. :)
a101 saç bakım yağı yorumları neler?
A101 Saç Bakım Yağı Nasıl Kullanılır?
Bu saç bakım yağlarını kullanmak çok basit. Yağdan iki yemek kaşığı alın ve saçlarınıza sürün. Hem diplerine hem uçlarına. Kısaca her yerine. İyice masaj yaparak saçlarınıza yedirin. Daha sonra bir boneyle saçlarınızı örtün. Birkaç saat beklettikten sonra saçlarınızı yıkayın. Hemen yumuşaklığını fark edeceksiniz zaten. :)
a101 saç bakım yağı nasıl kullanılır?
Umarım güzel anlatabilmişimdir. Güzel günlerde kullanın. :)
Saç bakım yağları en güzel aksesuarımız olan saçlarımızın bakımında büyük rol oynuyor. Bu sebeple güvendiğimiz markaları kullanmamızda yarar var. Marketlerde de satılıyor olsa güvenmediğimiz markaları kullanmamamız yararımıza olur.
Saç bakım yağı kullanmanın faydaları nelerdir?
Saç bakım yağı kullanmanın faydaları nelerdir?
🧷 Yıpranmış saçların onarılmasına yardımcı olur. 🧷 Saçları besleyerek nem kaybını önler. 🧷 Kırık saç uçlarını kestirmeye gerek kalmadan onarır. 🧷 Saçlara canlılık ve parlaklık kazandırır. 🧷 Kolay tarama sağlar, saçları daha yumuşak yapar. 🧷 Saçlara kalkan olur, günlük yıpratıcı etkilerden korur.
Saç bakım yağı nasıl kullanılır?
Saç bakım yağı nasıl kullanılır?
Saç bakım yağı kuru ya da nemli saça uygulanabilir. Ben nemli saçlarıma uygulamayı tercih ediyorum. Duştan çıktığım zaman saçımın fazla nemini havlu ile alıyorum ve ortalardan başlayarak uçlara doğru hafif hareketlerle saç bakım yağı uyguluyorum, sonrasında da saçlarımı tarıyorum.
Naturel saç bakım yağı olarak ne kullandım?
Hindistan cevizi yağının saça olan kırık saç uçlarını güçlendirme, nem kaybını önleme gibi faydalarını duyunca hemen aktardan alıp kullanmaya başladım. Haftada iki kez nemli saçıma uyguluyordum.
Sonrasında Elidor'un Doğanın Enerjisi Saç Bakım Yağı ile tanıştım. Hindistan cevizi yağı içerdiği için tabii ki hemen aldım :)
Elidor saç bakım yağı
Artık bunu kullanıyorum yine aynı şekilde nemli saçlarıma duştan sonra uyguluyorum. Haftada iki kez değil, her duş aldığımda sürüyorum. Kuru saçlara da uygulanabiliyor. Ben saçlarımı düzleştireceğim zamanlarda kuru saçlarıma uyguluyorum. Düzleştirici uçlara daha çok zarar verdiği için özellikle uçlara uygulamaya dikkat ediyorum. Saçlarım eskisinden daha bakımlı görünüyor. Saçlarımı ağırlaştırmadan besliyor, kokusu da kalıcı. Saçlarımı örüyorum bazen 2 bazen 1 gün bekletiyorum. Sonrasında açıyorum hem doğal dalgalar elde ediyorum, hem de saçlarımın kokusu etrafa yayılıyor bu harika bir şey :)
Saçlarına bir zararı olmaz ancak içeriğini okuyup almalısın. Natural markasının A101’den 4-5 farklı yağını almıştım uzun süredir kullanıyorum. Mesela aşağıda gördüğün gibi Argan Yağının içeriğinde zeytinyağı da var. %100 Argan oil değil yani :)
Her duştan sonra Elidor Doğanın Enerjisi hindistan cevizi yağını saç uçlarıma uyguluyorum. Kuru saçlara da uygulanabiliyor ancak bu yağı nemli saçlarıma uygulamayı daha çok tercih ediyorum. Elidor Doğanın Enerjisi Hindistan Cevizi Yağı formülündeki hindistan cevizi yağı sayesinde saç uçlarını güçlendirir. Kırılmaları azaltarak ortadan kaldırır bu arada benim gibi hindistan cevizi kokusuna aşıksan bayılacağını tahmin ediyorum. Ayrıca saçlarımı hiç ağırlaştırmadan ipeksi bir dokunuş yapıyor. :)
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben saçıma bir sürü ürün kullanmak yerine tek ve doğru bir ürün kullanmayı tercih ediyorum. O zaman çok faydasını görüyorum.
Benim tavsiyem, Elidor Doğanın Enerjisi Hindistan Cevizi Yağı. Saçlarım ıslakken ya da kuruyken sadece 3 damla kullanıyorum. Enfes bir şekilde nem veriyor, yumuşatıyor ve elektriklenmeyi önlüyor. Ayrıca saçlarım daha kolay açılıyor ve taranıyor. Çok da güzel şekil almasını sağlıyor ve aşırı ısıdan koruyor. Kokusu da şahane.
şu an kafamda birazdan yıkıycam:) ilk deneyimimm. Son fotodaki kayısı yağını aşırı kuru cildim için arkadaşım almıştı. Onu düzenli şekilde yüzüme sürüyordum. Bi süre sonra yüzümün yanlarında tüyler çıkmaya başladı hemen bıraktım 😔 demekki bu seride iş var darısı saçlarıma 😍😂