Agda ile biyik almaya calistim yara oldu :( 1haftada gecmesi lazim. ya da hangi kapatici sursem kapatir.

ağda kullanmak dudak üstünde hiç akıl karı degil. simdi bir de derin kalkmışssa kabuk baglar bir haftaya düzelmez.
bol bol kremle nemli tut yalnızca dışarı çıkarken kapatıcı kullan.
Ne biliyim acil isim vardi
nemlendirici krem sur bir yere cıkarkende fondoten filan kapatır ama surekli nemlendirici krem sur tahrış olmus cok fazla
Sen bence pet şişe kapağı ile dudaklarını büyütmeye çalışmışsın bir video da görmüştüm :D
Ya niye herkez onumu yaptin diyo yok valla yapmdim acil isim vardi hemen aliyim dedim olmadi :( :)
Resimden oyle benim dudagim siyahi dudagi gibide
:D yaaaa
Cevap
8Cevap
Kız sen naptin ya. bilinçsizce ağda yapilirmi. Bephanten krem var sur geçsin. kapatici için fikrim yok. hic kullanmadim
dudakların balon gibi sjsjsj kötü anlamda değil dolgun anlamında dedim yanlıs anlama :D
Evet :)
Geçmiş olsun :/
dudakların güzelmiş ;)
Kendine eziyet etmisin canım ya geçmiş olsun
bende de aynısı olmuştu 10 günde falan geçti
Ciddimisn
Kürte cevap yok
nasl anladın la :D?
Kurt?
Neyin ne oldunu bilirim kürt ırsal lıkta bir dikkat çekici birsey görünce yüzünden direk kürt dedim ve Kürt bu ciddiyim her Kürtün %87 sinde var :D
Kurt değil kürt
Bilemedin dsp demokratik sol parti tek yol devrim.
Kürt soyundan geldini anlıyorum siyasetine bişe demem ama sen kürt soyundan geliyon anne mi kürt babamı
Annem babam dedem onun dedesi ataturkcu soyumda kurt yok tatlim. Kurtlerin *
botoks'a benzemiş :) krem sürde yumuşatsın :)
Bephanten
Nasıl yaptın yaa :/
cok ıgrenc ya
Kıyamam
😞😔😔😔
:( evet
Kötü duruyor
Evet evliyim kocam dan cekiyorum ya cok cirkin oldum
Opeyim gecsin :)
Esim opuyo zaten tsk ederim. ;)
Öpse bu halde mi olurdu yahu :) Yoksa cok optugunden mi boyle oldu :)
Olabilr de yok ya agdadan. :)
Ahaha iyi olmuş ama tertemiz bu akşam öptürme yarına gećer :)
Bu dudagi kim opsun ya :) :(
İlk mesajımda talip olduğumu belirtmiştim efenim ;)
Tesekkur ederim beyfendi ama sagolun :)
Bu konuda ısrarcı olmak istiyorum ama kızmanızdan korkmuyor değilim :)
Haddinizi asmayin isterseniz beyfendi ben evli bir bayanim reca ediyorum uzatmayıniz. :)
Bunun gerçek olmadığını düşünmek istiyorum. Hatta ileriye giderek sizi tanımak isterdim :) Gerçekten evli misiniz? Yok benim gerçeğim olsun evli degilsiniz :)
Evliyim tatlim sansina kusebilirsin bida gorusmuyeceyimiz icin hoscakal
Belki bir ihtimal vardır görüsmemiz için en azından bir kać seviyeli mesaj? Krem surmeyi unutmayınız lütfen umarım çok acımamıştır
kıyamam...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar