Kızlar güzel bir rimel almak istiyorum ama maxfactor false lash ile loreal 4d arasında gelip gidiyorum. hangisini almalıyım? başka önerisi olan varmı maybelline'nin Falsies Maskarası varya mor olan onun gibi olsun istemiyorum sevmedim onu. böyle çok güzel yapıcak hemde fiyatı da uygun birşey lazım önerisi olan? max factor mü loreal mi
Her ikisi de birbirinden kaliteli markalar. İkisine de kötü bir şey diyemem kaliteleri konusunda. Her ikisinin de rimellerini kullandım ve çok memnun kaldım. Ben en iyisi bu iki markanın maskalarının özelliklerini sana sıralayayım. Hangisi daha çok hoşuna giderse onu alır ve kullanırsın. :)
Max Factor En İyi Rimel
Normal fiyatı 90 TL ama indirimden 50 TL gibi bir fiyata alabilirsin.
Ekstra dolgunluk sağladığı için takma kirpik etkisi yaratır.
Rengi koyu siyahtır. Bu nedenle sürünce çok çarpıcı bir etki yaratıyor.
Kirpiklerde dökülme yaratmıyor. Bu açıdan Max Factor en iyi rimeli diyebiliriz gönül rahatlığıyla.
Doğal bir görünümden ziyade abiye makyajı havası yaratıyor. Bu nedenle spor giyime uygun bir maskara değil.
Sadece kırmızı ruj ile kullanınca çok güzel bir hava veriyor. En iyi Max Factor rimeli arıyorsan tercihin bu maskara olmalı.
Max factor rimel
Loreal 4d Rimel
Normal fiyatı 115 TL ama indirimde 68 TL gibi bir fiyata bulabilirsiniz.
Rimel Loreal markasının yapı taşıdır. Kötü bir rimelini bulamazsınız gibi bir şey.
Bu maskaranın şekillendirici fiber özelliği bulunmakta. Yani çok güzel kıvırıyor ve uzatıyor.
Takma kirpik etkisi yaratan bir maskaradır.
Dayanıklığı çok yüksek. Gün içerisinde bir defa kullanmanız yeterli olacaktır.
4d formülünden dolayı hem daha dolgun hem daha kıvrık hem daha uzun hem de daha kalın yapıyor.
loreal paris 4d maskara
Çevremden ve kendimden kullananların yorumlarını sana söyleyeyim. Ben her ikisini de özel akşamlarda kullanıyorum. Gündüz vakti kullanılmaz. Çünkü çok süslü ve etkili. Gündüz sürecekseniz de sadece gözünüze maskara sürüp diğer makyajınızı da çok hafif tutmalısınız. Yoksa dışarıdan nahoş bir görüntü olarak gözükecektir.
Ben Bir Süredir arkadaşımın tavsiyesi ile Kozvit isimli Siteden oldukça uygun fiyata Loreal Paris'in Volume Million Extra Black Ürününü kullanıyorum ve çok çok memnunum. Renginin koyu olması ve kirpiklerimi neredeyse tek tek ayırması ile harika bir şey.