Arkadaşlar bıttım sabununu saçında deneyen var mı? Saçı uzatır mı sizce? Bir de fiyatı ne kadar 1 tanesinin? Bıttım sabunu kullananlar cevaplarsa sevinirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şampuan kullanmaktan vaz geçmiştim sanırım 4 ay oldu buna, Sabun kullanayım dedim bıttım sabunu gözüme Çarptı kullanıyorum ve güzel geliyor, cabuk yağlanan saç ve cilt tipim var paket olarak alıyorum içinde 4 adet var ve paketi 8 küsur 6 küsür olan yerlerde var buse
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Bıttım Sabunu Faydaları Nelerdir?
Selam.
Bıttım sabunu harika bir sabun. Saç ve cilt bakımında sıklıkla tercih ediliyor. Bıttım sabunu faydaları saymakla bitmez. Ama ben sizler için sayacağım :)
Öncellikle bıttım sabunu faydalarından genel olarak bahsedeceğim. Ardından da saça faydalarına değineceğim. Ayrıntılarıyla sabunu anlatacağım.Bıttım sabunu ne işe yarar?
- Cilt hastalıklarına iyi gelir. Egzama mantar veya sivilce gibi problemleriniz için bıttım sabunu kullanmalısınız.
- Cildi derinlemesine temizler.
- Ciltte peeling etkisi yaratır. Cildi ölü deriden arındırır ve pürüzsüzleştirir.
- Siyah noktaları temizler.
- Cildi kurutmaz aksine yumuşaklık verir.
- Cilt kızarıklıklarına ve kaşıntıya iyi gelir.
- Cilde ışıltı ve parlaklık verir.
- Bıttım sabunu saçlar için harika bir ürün. Diğer sabunlar saçı kuruturken bıttım sabunu asla kurutmaz.
Bıttım sabunu saça faydaları nelerdir?
- Bıttım sabunu saçlar için çok faydalı bir ürün. Deri hastalıklarına çok iyi geldiği için saç derisine oldukça faydalı.
- Saç derisindeki kepeklenmeyi engeller.
- Saç diplerinin nefes almasını sağlar.
- Saçın yağ dengesini korur.
- Saç diplerini çok iyi temizler. Bakteri ve mikrop oluşmasını engeller.
- Saçları yumuşatır ve saça doğal bir parlaklık kazandırır.
- Saçı asla kurutmaz.
- Saç beyazlamasını geciktirir.
Bıttım sabunu saç uzatır mı?
Saça bu kadar faydalı olduğu için ve saç dipleri nefes alabildiği için saç daha kolay uzar. Düzenli kullanımda saçınızı sağlığına kavuşturur ve hızlı uzamasına yardım eder.
Bıttım sabunu günlük kullanım için uygundur. Eğer saçınızı her gün yıkıyorsanız bıttım sabunu kullanabilirsiniz. Ama ben size saçınızı günaşırı yıkamanızı tavsiye ederim. Gün aşırı yıkamak saçlar için daha faydalı. Saçınızı ıslatın ve sabunu köpürün. Köpüren sabunu saçınıza sürün. Parmak uçlarınız ile saç derinize masaj yapın. Birkaç dakika boyunca bu masajı tekrarlayın. Ardından ılık su ile durulayın.Bıttım sabununun hammaddesi nedir?
Bıttım aslında Siirt bölgesinde yetişen yabani bir fıstık olarak bilinir. Bu yabani fıstığa bıttım denir. Diğer adı ise menengiçtir. Kısacası bıttım sabunu menengiç yağından elde edilir. Bıttım eylül ayında yetişen ve toplanan bir üründür. Yağı çıkarılarak sabun haline getirilir. Doğal bir sabundur ve çok hoş bir kokusu vardır. Bıttım sabunu kullananlar genelde bu sabundan çok memnun kalıyor. Kullanıcı yorumlarını araştırdığımda olumsuz bir yorumlar karşılaşmadım. Daha önce ben de kullandım. Size de tavsiye ederim.
30 Yorumla
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
bir siirtli olarak söyliyeyeim çünkü bizim ilin sabunudur saçların uzamasında bir etkisi yok ama bildiğin ve kulandıgın bütün şampuanlardan daha iyidir kepek sorununu mutlak şekılde çözer saçların parlak ve yumaşak olur saçlarını yıkadıgında bir sefer dışında o sabunla köpürtme sonra saçlarını koruyan yagları bile silip götürür saç dökülmesinide önler fiyat olarakta kılo ile setılıyor 25 tl kilosu ve sen tek kulanacaksan bir yılıgına yeter
06 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
yok yapmaz ama aşırı şekilde kulanırsan haftada 4*5 kez saç derisini kurutugundan kepek yapabılır
- Cevap sahibi+1 yıl
saçın uzamasını istiyorsan sana fikir vereyim soguk su ıle sabun ve şampuan kulanma haftada 3-4 kez yıka saçlarını çabuk uzar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
Cildiye doktoruna git iğne versin. Bepanthol iğnesi mi ne veriyolar
Ve Minoxil Sprey al %5'lik.
Kullan 4 ay sonunda saçlar uzar ve Saçlarda seyreklik biter.
Yalnız spreyi 6-7 ay düzenli kullanman gerek.02 Yorumla- +1 yıl
Diğer sabunlarım bitince bu gün kullanmaya başladım bu sabunu.
Kötü değil ama Ardıç Katranlı olanı çok daha güzel.
10 Yorumla Fiyatı en fazla 5 lira
Kimisi iyi diyor kimisi memnun değil
Ben kullandım kepek yaptı.
Hemde koca koca parçalar halinde.01 YorumlaEgzamaya iyi geldiği söyleniyor ama ben fayda göremedim.
00 Yorumla- +1 yıl
Bitmıyur... 😃
00 Yorumla - +1 yıl
bittim cok duydum ama hiç kullanmadım =D
02 Yorumla- +1 yıl
aynen =D
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
bence guvenmeden alma
01 Yorumla Sabun denemem saçımda
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında