Saç dökülmesini engelliyor ama saçların geri gelmesinde de etkin bir rolü var mı bu sabunun?
Cevabın nedir?
sade olanını kullanmadım , zeytinyağı ve pamukyağıyla olan karışım bir bıttım sabunu kullandım. saçımı çok sertleştiriyor , taranması güç bir hale sokuyordu. ve saç dökülmesine de hiçbir faydası olmadı. hep aynı şekilde dökülmeye devam etti.
yani ne faydasını gördüm ne zararını.
ama belki saç tipleriyle de bir alakası olabilir , benim saçım aşırı ince ve uzun. o yüzden sendeki etkisi ne olur bilemem. benim tipimde etkisi bu şekilde.11 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
saçların erkek tipi genetik dökülme yaşıyorsa minoxil harici bir şey etki etmez sabun ya da onun yerine içinde paraben sülfat içermeyen şampuan kullanarak kimyasalın saçına verdiği zararı önleyebilirsin
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
- +1 yıl
Ne giden sevgili ne de giden saç... giden dönmüyor be güzelim
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Güzel değilim ama yine de sen bilirsin :)
- +1 yıl
Bittim sabunu saçı çok kötü yapıyor ya kas katı😏
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Ama saç dökülmesini engelliyor en azından :)
- +1 yıl
Eee engeller tabi, saç taranmayacak hale geldiği için normal olarak dökülmüyor 🤣
- Soran+1 yıl
Ama sizler için sorun olur tabiki. Genel olarak uzun saçlara sahipsiniz. Erkeklerin saçı kısa ondan daha ideal yani :)
- +1 yıl
Evet erkekler için sorun olmaz, bende almıştım o sabundan ne için aldım şu an hatırlamıyorum ama bir kere kullandım birdaha kullanmadım :)) hem taranmayip hem değişik bir şekilde göründüğü için saçım bıraktım :)) o yüzden faydası varsada ben alamadım o faydasını :)))
- Soran+1 yıl
Anladım. :) Umarım saçınız için faydalı bir ürün bulmuşsunuzdur veya bulursunuz. :)
sıkılaştırıyor diye biliyorum
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bence yalandır ya
16 Yorumla- Soran+1 yıl
Yok değil. Gerçekten besliyor saçları. Bugun başladım kullanmaya 1 ay sonra sonuçları söylerim :)
- Cevap sahibi+1 yıl
Pahalı bir şey mi?
- Soran+1 yıl
Yok 3tanesini 10 tlye aldim bugun 100 gram tanesi
- Soran+1 yıl
Aktarlarda var
- Cevap sahibi+1 yıl
Hmm sagol
- Soran+1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Giden geri gelseydi dedem gelirdi 😊