Ssmere yakışan pantolon gömlek tişört ayakkabı vs. giyim tarzları tabiii kışlık ve yazlık olarak ayırabilirsiniz renk bakımından da olabilir. Siz bir erkekte en çok neyi görmek istersiniz? Esmer erkekler nasıl giyinmeli?Esmer erkek giyim
Siyah, beyaz, lacivert, haki, açık mavi, yavruağzı, pastel tonlar esmer erkeklere en çok yakışan renklerin başında gelir. En önemlisi ise açık tonlardır. Esmer erkeklere en yakışan renkler her zaman beyaz ve beyaza yakın renkler olur. Ama esmer erkeklere tavsiyem göz renklerine göre giyinmeleri. Mesela gözleriniz maviyse mavi tonları giymelisiniz. Mavi ile kontrast taratacak renklerde size çok yakışır. Aynı şekilde kahverengi gözlü esmer erkeklerinde kullanması gereken renklerin başında toprak tonları gelir. Giyim konusunda koyu renkler giyerken, siyah takım elbise / mor rengi kravat gibi tamamlayıcı bir renk ekleyin. Koyu gözleri ve saçı ortaya çıkarmak için ten rengiyle kontrast oluşturan kıyafetleri tercih edin. Esmer erkek hangi renk giymeli sorusunun cevabının açık renklerden geçtiğini anladık bence. :)
esmer erkekler hangi renk giymeli?
Esmer erkeklere hangi renk yakışır sorununu aslında düşününce de işin içinden hemen çıkabiliyorsunuz. Her şeyde tezatlık güzeldir. Mesela açık tenli erkeklere koyu renkler çok yakışır. Çünkü zıtlık yarattığı için çok uyumlu gözükür. Aynı şekilde esmer tenli erkeklerde de esmerliğinin zıttı olan açık renk kıyafetler daha çok yakışır. Esmer erkeklere yakışan renkler arasında mavi tonlarını da unutmayalım tabi. Özellikle keten kumaşta mavi renkler esmer erkeklere çok yakışır. Muhakkak dolabınızda mavi rengi bulunmalı.
esmer erkeklere hangi renkler yakışır?
Takım elbiselerinizde esmer erkekler tercihleriniz siyah, lacivert, koyu gri, bordo, mavi tonları gibi renkler yakışır. Normal kıyafetlerden farklı olduğu için takım elbiselerde koyu renkler tercih etmeli esmer erkekler. Çünkü takım elbisede tezatlık değil uyum arıyoruz. Kullanmanız gereken en açık renk mavi tonları olmalı. Daha açık renkler tercih etmemelisiniz takım elbiselerde. Yoksa üstünüzde garip durabilir.
esmerler nasıl giyinmeli?
Normal gündelik kıyafetlerde esmer erkekler açık renkler tercih etmeli. Takım elbise tercihinde ise renk seçimleri koyu renkler olmalı. Sanırım anlatabildim. :)
atletik dedin tamam da çok zayifsan olmaz: beyaz body koyu renk yani füme dar kesim taşlanmış bi'kot. siyah biraz kalinca örgü bileklik siyah spor ayakkabı
ya daa beyaz slim fit kesim gömlek ve altina yine ayni pantolon bileklik yok bu sefer ayakkabi da ayni
tamam bir secenek daha sana: beyaz uzerine siyah baskili (abartili olmasin yazi falan) body/tisort üstüne kirmizi tonlari kareli gomlek koyu renk kot lacivert de olur ayakkabi da spor ayarla iste
benim favori 3 giyim tarzim on numara bes yildiz ;)
kışsa siyah kot beyaz tisort siyah deri ceket siyah deri bot
Yok kilomnormal çok zayıf değilim dediğin tarzı şu an denedm gerçekten bu işi biliyorsun çok iyi oldu ama hep spor yazmışsın ben genelde klasik giyiniyorum bikaç tane de klasik yqzsan:)
Esmer bir erkeğin giyimi bence sade olmalı. Öncelikle açık renk giymemeye bak mavi pembe falan. Ana renklerin gri kırmızı siyah ve beyaz. Pantolon asla açık renk kot giyme batırırsın kendini. Üstünü düz siyah giyme zaten zayıfsın iyice zayıf görünür yine batırırsın kendini. İçine siyah bi tshirt giydiğinde üstüne kalıplı beyaz bi hırka al mesela. s bedensen asla s giyinme ya m ya L giy.
Bende esmerim giydim tarz swet tarzları renk olarak pudra pembesi kırmızı gri beyaz bunar çok güzel oluyor. Üste herkesin zevki ayrı ama ayakkabı olarak Adidas süperstar veya başka çeşit bir ayakkabı giyebilirsiniz ama beyaz veya siyah olcak ayakkabı pantolon olarak siyah giyin bence ben siyah giyerim ve çok uyumlu oluyor. Bence esmer bir erkeğe yakışacak kıyafetler bunlar.
iyimiş baya :) dikkate alcam ciddi anlamda giyim tarzımı ve kendimi toparlamayı düşünüyorum da. Genel anlamda önerdiğin bir giyim tarzı var mıdır mesela mutlaka bu tarzdan gitmelisin gömlekten vazgeçme vs gibisinden?
Umarım bu giyim tarzı tipten kaybediyo olmayı biraz geri plana atar :D Google den ne kadar baktıysam hepsi heykel gibi adamlar ya adamlara çuval giydirsen moda olcak. Bizde sakalı kessen yolunmuş tavuk kesmesen dağ kaçkını :D
hacı önclikle yakasız tişört giyme tişört üstüne gömlek yada ceket giy.o kolyeleri takma saçına şekil ver bırak birazcık uzasın öncelikle.pantalon olarak koyu renklerde kanvas yada kot giyebilirsin.incesin sen body yi brakma devam et vücut çok önemli .bide saat gözlük ve ince bilekliklerden takabilrsin.bide bağrın açık gezme
esmer erkeğe uzun sakallar yakışmaz kirli sakal olması lazım o kara sakal kara kapkara olmasın. esmer erkekte en yakışan renkler beyaz krem mavi tonları
giyim tarzı ilk tanıştığın kişiler için önemlidir senin karakterini yansıtır. fiziğini kilonu yazmışsın güzel ama karakterini de tarzına yansıtman da fayda var
resmini görsek daha kolay yorum yapabilirdik bide sade giyinmen iyi ben sevmiyorum zaten öyle ayıcıklı arılı böcekli giyinen tipleri çirkin duruyo pembe hariç her renk olur diye düşünüyorum
0
2 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
pembe değil de şeker pembesi bir renk var ya.. o renk lacoste nin v yaka kazağı güzel duruyo ama içini doldurmak gerekiyo.. bu da en az 3 ay body body demek..
abi esmer adama kara kura renkler pek yakışmıyor.her nedense bahtlarına koyu renkler çıkyor karşılarına.şunu söliiim mavi ve beyazın tonları onları her zaman hoş gösterirr.
Erkeklerin v yaka giymesi en güzeli , sarışın esmer farketmeksizin koyu renk tonlarını daha çok kullanmalı , kaşe montu olmalı ( üst bacağının ortasına kadar olan )
Valla bildiğim kadarıyla ya ücretli ya da değişik uygulamalarla kazanabilirsiniz onun dışında mesaj sayıda bağlı olması lazım bende çok takılmıyorum ama eğer yardimci olabiliceksem özelden sorabilirsin bana
günlük olarak spor tarzı giyinmelisin , esmersen eğer siyah tişörtler kot pantolon üzerine harika olur. boyun iyi sonuçta kilonda normal ne giysen yakışır yani keyfini çıkar:))
açık renkleri tercih etmeli esmer erkekler ben esmerlere en çok beyaz bej açık mavi gibi renkleri yakıştırıyorum mor pembe sarı kırmızı gibi renklerden kesinlikle uzak durmaları lazım
0
4 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
Ben daha çok koyu renklere yogunlaşıyorum. Yalnış mı yapıyorum?
Düz koyu renk açık renk beyaz açık mavi tşortler yazılı ya da düz. Koyu lacivert normal kıvamda ne bol ne dar pantolon. Beli tam olması gereken yerde bir de koluna siyah saat tamamdır.