Eşimin mavi oje sürmesini istiyorum uçuk renkler olduğunu söylüyor neticede hepsi renk değilmi hangileri uçuk hangileri kaçık ne biliyim :))
Size göre nasıl?
Size göre nasıl?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ojeyi nerde sürmesni istiyorsun dışarıdamı ev içinde sana özelmi? sadece evde sana özel ise yapmasında ne sakınca varki sabah asetonla çıkartır olur biter:)))tüm gece muhteşem geçtikten sonra onuda keyifle yapar zaten:)
rahat burak kadıncağızı abi ya, biz kendi işimize bakalım onar kendi işlerine
ısrar etmedim zaten :))
mavi oje daha çok 16-20 yaşa göre gibi olgunlarda hoş durmaz gibi bana eşim açık pembe bile sürdürmüyor adaletsiz dünya:)
açık pembeyede çok seviyorum , toplum böyle ama ben hoşlanmışsam toplum beni ilgilendirmez
:) bana göre muhteşem ama kıyafetnle şusuyla busuyla flan uyması gerek yoksa abes kaçar
Cevap
4Cevap
güzel.
tırnaklarım boğulur benim süremem oje falan.
nasıl boğulur?
boğulmak nedir bilmiyo musun? aynı seyi tırnaklar için düşün.
hava almasımı gerekiyorki peki onca oje sürenler? onların tırnakları boğulup ölüyormu yani :) hem bu boğulma işi ne kadar sürerse boğulur, bunun hava alanı yokmu?
Basit bulduğum bir renk..Nesini seviyorsunuz anlamadım.
bende anlamadım walla ama çok hoşuma gidiyor toplu taşıma araçlarında bayanların ellerinde görüyorum bazen çok hoş duruyor :D
Bende metalik koyu mavı var hiçde uçuk gelmiyor kaçık olduğumdan olsa gerek
galiba o kaçıklıktan bendede var :D mavi ve kırmızı saçta severim eşime söyledim gözleri yuvasından fırlıycaktı :))
benim esim parmaklarimi teker teker kirar oje sürdügümü görse.. :) iyimis valla..
Gayet normal mavi renk uçuk renkler görmek istiyorsan neon serisine veya çatlayan ojelere bakmanı öneririm.
abi yaşı başı almışsınız genç işi onlar :d
ilerleyen yaş, gönül 18 de kalıyor ilerlemiyor inan :))
Güzel bir renk bence ve uçuk da değil :)
uçuk olduğunu düşünmüyorum
Cok hos olur dıye dusunuyorum.
kiyafetiyle uyumluysa neden olmasin...
en çok kullandım renklerden biri :)
Sanırım kendisi uçmuş.
Hayır değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar