Çok kaba ve çirkin bir yapısı var. Ergenlik çağımdan beri rahatsız oluyorum, foto bile çekmiyorum nefret ediyorum çenemden. Arkadaşlarım ve ailem kompleks yaptığımı söylesede ben inanmıyorum. Estetik yaptırmiyim diye diyolar bunu %100 eminim. Dürüst olup ankete katılın lütfen. Günahı bir kenara bırakıp cevap verin. Yaptırimmi? Yaptırmimmi?
sen neden yani çene olarak sadece bakiyorsun. bir bütün olarak yüzün gözün kaşin ağzin yüz hatlarin bir bütün olarak bakmalisin. nerden bileceksin mesele mükemmel bir çene yaptirdin estetikle falan fakat o çene yüzüne yakişmiyorsa neye yarar. ben şahsan buna benzer bir olaya şahit oldum ve gerçekten bana göre yaptirmasaydi yani eski şekli daha güzel duruyordu bir bütün olarak. seninde yüzüne böyle bakmani tavsiye ediyorum. bozma moralini.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten doktorla önce bana yakışan bir yapıya bakıcaz. Öyle pat diye estetik olunmuyoki röntgen yapılcak yüz hatlar ölçülecek. Araştırdım baya
41 kişi sana katılmıyor 11 kişi katılıyor diye sen kendine haksızlık ediyorsun çenen gayet iyi. Bunun yanında sen zaten kafana koymuşsun burada sana ne yapsak boş ki.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Galiba kötü olduğunu duyup kendimi cesaretlendirmek istedim haklısın
Hayır kendini sevmelisin. Seni sen yapan unsurlar bunlar. Çenen gözün kaşın her nerense, o seni sen yapan şeyler o ifade lütfen " :) " buna dönüşebilir mi? :)
Psikolojik gibi senin durumun. Kafana takma benim cevabım da fotoğrafta gördüğüm kadarıyla güzel. Ne yapiyim cevabı yazılı olarak verdim çünkü güzeli cağrıştıran şık yok ne yazikki :D
Kardeşim seni şeytan kandırıyor ve allahın yarattıgını degiştiriyorsun vücüttan bir parça kesmek saglık içinse caizdir sen bunu saglık için degil zevk için yapıcaksın allahın yarattıgını degiştirceksin şimdi seni uyardım yaptıtırsan günaha girersin
Evet günah. Çünkü çenen kusurlu falan değil. Yok ben günah münah takmam diyorsan yap sen bilirsin çene senin çenen sonuçta ben burada fikrimi belirttim.
En İyi Cevaplar