Sizce elbisem nasıl düğün için aldım. Normalde mürdüm renginde ancak ışıktan pembe çıkmış. Beğendiniz mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
elbise güzel rengi ve boyu da güzel. yorumlari da okudum :) terziye üst bölümdeki detayı kestirmelisin. altına stiletto dogru secim. ve saclarini açma. topuz da yapma o kadar abiye bir elbise değil ve yakininin dügünüde degilmis. icinden 1 2 örgü gecen at kuyrugu yaptir. veya düz at kuyrugu cok modern olacaktir eminim :)
Göğüs kısmı çok hoş taşımıssın ama yere kadar uzun ve kuyruklu olsaymış daha güzel olurmuş umarım o ayakkabıları giymezsin altına. Saçını napıcaksın? bu arada güle güle kullan
Sağol canım :) çok samimi olmadığım biri olduğu için çok abiye olsun istemedim o yüzden kısa aldım. Ayakkabı olarak stiletto olacak. Saçımı da kendim iri dalga yapacağım toplu yakışmıyor da😁
rica ederim stiletto iyi bir tercih ama bence saçını salmamalısın elbisene fark katan yeri dekolte kısmı ve salık saç onu kapatır gölgeye düşürür. alttan fazla uğrasılmamış gibi duran topuz hoş olabilir bence toplu birkaç model denemelisin doğru makyajıda yapınca hoş durabilir :)
Ama yakışmıyor kiiii :(
bence sana öyle geliyor ya. Doğru makyajı bulursan yakışabilir. Mesela saçını topladıktan sonra yüzünün şeklini beğenmiyorsan kontör yap yüzüne... veya buldum topuz olmuyorsa böyle böyle salaş değişik bir örgü yap bekle bulursam foto atcam
salaş saç örgü yaz ordan bak güzel modeller var bu elbiseye yakışacak
Gayet güzel bu arada www.kizlarsoruyor.com/.../q3131067-bakmadan-gecme-anlaticaklarimi-takip-edebilir-misin yaşanmış gerçek bir hikaye okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum tamamen kendi tecrübelerim
https://i.hizliresim.com/mP2rJ0.png
!!! İLLUMİNATi CONFİRMED!!!
Offff asdfg 😂
Cevap
112Cevap
Ya elbise çok hoş ama bir şey diyeceğim. Nedense şu yakadaki ek varya bilmiyorum adı neyse. Bana hep iç çamaşırından takılmış gibi geliyor. Onun haricinde boyu, rengi falan güzel. Ayrıca yakışmış da :)
fazla uzun boyunu biraz kestir. diz kapağından dört parmak yukarıda olsun boyu. çünkü böyle pek hoş gözükmüyor
Ben beğendim ve vucuduna tam ve uygun olmuş gayet güzel :) ama bu kıyafet bir ara çok dalga geçildi boyun kısmı don giymiş gibi denildi :)
Biraz kilolu tutmuş sanki ama güzel de bir hava katmış sanki karar veremedim yaaa
Ayakların cezaevine girmiş gibi duruyor , daha narin topuklu bir ayakkabı bulmalısın bence
Stiletto giycem zaten😁
Valla neletto giyersin bilemem ama bunu giyip yazık etme kendine
Mürdüm rengi nasıl bilmiyorum ama biraz kalın gibi sanki kumaşı.
ben ona bir kemer istedim, tulum istedim tulum ama yüzün güzel :D
Ben begenmedim.. ama kameradan kaynakli olabilri. gercekte naisl durdugunu bilemem.:)
Elbisen iyide ayakkabılar olmamış altına stiletto gitseydin daha iyi olurdu bence siyah olmaz ama
Modeli güzel de keşke bira daha kısa olsaydı. Dizdeb 5 cm yukarda olsa daha güzel dururdu.
Boyun kismi biraz karisik gelse de ben begendim, cok yakismis ^^
Dekolte yok ve çok sıradan :df babannen için beğendin sanırım düzgün bişeyler al kadın olduğunu belli eden şeyler pls :))
her şey iyi hoşta o dekolte kısmındaki detay iğrenç :/ iç çamaşır gibi :( orayı terziye kestirsen olmaz mı ki :/
Elbise güzel de. o elbisenin altina o ayakkabilari giymiceksin dimi?
Göğüs kısmı hariç güzel elbise. Tabi giyende iyi ben giysem elbise elbiselikten çıkardı.
Geçen bu elbisenin aynısını bir kız arkadaşım alacaktım ama pahalı olduğu için alamadı :D
O elbisenin altına o ayakkabı olmuş mu hiç? O bileğindeki şey hiç gider mi o elbiseye? Bu ne! ? Sen nesin? Ama yüzün çok güzel.
Güzel elbise
yalniz ;
Biraz daha etek boyu kisa ve bu kadar genis olmayabilirdie. Hafif Kilolu gostermis :D
Çok yakışmış ama açık olmasa daha yahşi olurmuş kardeşim...
yaani rengi güzel de degaje bölümü iç çamaşırı gibi durmuyor mu sence de?
niye inatla kamerayla yamuk çekim yapıyorsun normal bir elbise işte
Fena değil. Ağzının aldığı şekilden ne kadar mutlu olduğunu anlamak zor değil :D
güzelmiş bizimde bu yaz düğünümüz var bu tarz elbise almayı düşünüyorum
ayakabıları sevmedim ayakparmaklarını görmeseydim iyidi
Etek kısmı hoş durmuyo -kumaşı yüzmdn sanırm-ama hoş yine de
Boyunu beğenmedim ve umarım o ayakkabıyı giymezsin :(
Elbise güzel yakışmıs ama seni biraz büyük göstermiş
Elbiseye hic bakmadim. bakacak daha güzel yerler var
güzel ama boyun kısa sanırım , bu yüzden kötü durmuş
Kısa?1.68 boyum kısa olduğumu düşünmüyorum.
Harika düğünde gozler senin uzerinde olacak prenses
fena durmuyor ama gizli olmasan saatelrced detay veriridm ıskılmadan :)
eee
Ne elbiseler var icinde insan olmayan ne insanlar var üzerinde elbise olmayan ;)
göğüsler ön planda ama kızda açık elbiseye karsıyım
Pek sevmiyorum bu elbiseleri ortasi külot gibi duruyo
Güzelmis gule gule kullan hanimefendi
Teşekkürler :)
çok güzel ayakkabılar olmamış bebem değiştir.
Stiletto giyeceğim zaten.
elbisenin v yakası iç çamaşırı na benzio
Elbise güzelde ayakkabı pek uymamış canım
Siyah olsa daha güzel olurmus sanki :)
boynu saran parça çıkmalı, onun haricinde çok şık,
Güzel güzel renk bu senenin rengi zaten
Vaaauv bihter ziyagil misin kiz
elbise de ayakkabı da olmamış..
Bu ayakkabılarla giymeyeceksen oldukça hoş
Çok hoş ama ayakkabılar olmamış
Stiletto giyeceğim zaten😁
Bir renk bir insana bukadarmi yaksir ya
Çok güzel beğendim çokta yakışmış Güle güle kullan
Sağol :)
Murdum rengini bilmiyorum ama elbise cok hos :D
Morun bir tonu diyelim :)
Anladim ;)
benim odam dağınık değilmiş * :D
Hahaha😂😂
Agzinda ne var senin?
Güzel güle güle kullan
tekerıne taş degmesın
ne bilem bee kızım burdan bişey çıkaramıyorum
Dugun yakininin degilse iyi
yaz geldı kuzum kaldır şu elektrikli sobayı :)
Ben çok beğendim, çok yakışmış :)
Beğendim özellikle göğüs dekoltesi 👌
Güzel ama altina o ayakkabı olmasin
Güzelmiş güle güle kullan
Güzel elbise üstünde paralansın 😊
Rengini beğenmedim ben tuhafmış kanks kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar