İkiside güzel olmuş ve sana çok yakışmış ama her zaman siyah elbiseler bir sıfır öndedir. Seni olduğundan çok daha zarif seksi göstermiş , bel detayı da ayrı bir hava katmış. Ayrıca siyah renk senin ten rengine çok yakışmış, saç renginden dolayı da sana koyu tonlar çok güzel gidiyor. Ya ben bu siyah elbiseye hayran kaldım 😍 Mavi elbiseye gelecek olursak kesiminden dolayı üzerine oturmamış sanki bol durmuş.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kırmak istemem ama mavi renkli olan elbisenin kumaşı ve rengi güzel durmuyor etek boyunu kesmiş bu yüzden hoş durmuyor beğenmedim. İkincisinin rengi çok güzel siyah çok asil bir renk ama kumaşını beğenmedim kötü durmuş ve etek gene boyunu kesmiş olmamış bir tık diz üstü güzel kumaşı olan jilet gibi duran modeller olsaydı daha hoş durabilirdi fiziğiniz güzel içinizede belli etmeyecek çamaşır giymeli ve korse de takabilirsiniz daha mükemmel fotoğraflar çıkar ortaya
Siyah daha iyi mavi olan çok penye gibi duruyor. Hem kalitesiz hem sünmüş gibi bir görüntüsü var bence. Ama siyah çok zarif görünüyor. Yakışmış sana da. Fakat eteklerin boyundan dolayı mı emin olamadım alt bacakların kalın gibi durmuş.
Ikiside oldukça sade düz sıradan. Yani öyle tarz bir duruşu yok elbisenin. kız güzel olduğu için yine de çok iyi taşımış elbiseyi. başka ellerde bu elbise insanın elinde patlar. iyi ve düzgün bir fiziğe sahip olanlara hitap ediyor
Kum saati vücut tipine sahipsin ve vücut kıvrımlarını her iki elbisede ön plana çıkarmış. Kum saati vücut tipinin pek çok avantajları var bunları kesinlikle kullanmalısın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Maviyi beğenmedim siyah daha çok yakışmış ama sen ve fiziğin elbiseden daha güzelsiniz 😍😍😍👅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
siyah olan daha iyi mavinin rengi elbiseye yakışmamış
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Siyah boğmuş seni mavi müthiş. Siyahı geri iade et parana yazık.