cidi cevap veren kisilerede tsk ederim
Bir bankacı nasıl giyinmeli?
cidi cevap veren kisilerede tsk ederim
Takım elbisesi tabi ki ama düğüne gider gibi değil az spor az klasik :) gömlek cuk diye genelde otururmuş olmalı yani vucut hatları az belli etmeli ama ikinci sınıf garsonlar gibi de meme uçlarına kadar gözükecek darlıkta olmamalı :) sonra çeketin pek önemi yok muhtemelen masa başı çalışacaksındır on dk bir yerinden kalktığını var sayıyorum bu nedenle günün büyük bölümü oturacaksın bu yüzden çıkarıp ya askıya yada koltuk arkasına asacaksındır. o yüzden pek önemi yok :D Renkleri uydur yeter boyun posun yerindeyse başka sorun yoktur galiba
Bu arada hayırlı olsun kardeşim
cok tesekur ederim sagol dalga gectigini sanan kisilere bu cevap insanlik dersi verir umarim
Cevap
46Cevap
arkadaşım şimdiden geçmiş olsun sana allahtan bol sabır dilerim bankacılık zor iştir hatta çok zor iştir inana daha 2 ay içinde senin içine bankanın yönetim kurulu girecek sana daha ilk günden hedefler ve satman gereken krediler kredi kartları bankacılık ürünlerini söylecekler pzıl listesini cıkarttırıp sana borçluları aratacaklar borçluların bir cogundan ananda ve babandan duyamadıgı küfürleri hakaretleri yiyeceksin anandan emdiğin sütü burnundan getirecekler sana benden söylemesi hatta hedefler tutmadıgında müdüründen tut bölge krediler bölge müdüründen azar ve aşagılama yiyeceksin milletin önünde seni küçük düşürecekler sana etmedikleri laf bırakmıcaklar müşterilerden hele hele daha g... b... silemeyn burunun sümüğünü tutamayan müşteriler seni sinir edecekler haberin olsun deri şimdiden işin de allah sana gani gani sabır selamet versin allha yar ve yardımcın olsun
hangi banka?
dnzbnk
Arkadaş.. ilik işin gri takım elbise, lacivert takım elbise ve siyah takım elbise almak. sonra 5 adet beyaz gömlek. 10 adet gravat almak.. 2 siyah 1 kahverengi ayakkabı almak... bunlar yeterli.. ha birde ne siyah ne kahve orta renklerde bir deri çanta sahibi ol.. masa başı yada dış görev her zaman lazım olur.
kibarlık öğreten arkadaşım o kadar yazdık insan bir teşekkür eder..
Siyah takım elbise, içine beyaz ağır bir gömlek, siyah ince kravat bu iş tamamdır;) He altına da siyah ayakkabı mutlaka boyalı olsun boyasız ayakkabı giyme. Saçlarının şekli iyi yalnız o profilinde ki kemeri sakın o tarz bir kombinayson yapıp takma takacaksan bile ayakkabın mutlaka kemerinin renginde olsun. Başarılar dilerim şimdiden yeni işinizde.
Arkadaşlar genel olarak güzel yazmış. Sadece rugan ayakkabı dışında.. Rugan gündüz ve iş ortamında pek giyilmez. Eskiden tamamen görgüsüzlüktü fakat bugün yarı ruganlar yine bir nebze tercih edilebiliyor.
bir bankacı olarak geçmiş olsun diyorum öncelikle bu sektörde =)
benim çalıştığım bankada gri,siyah ve lacivert tonlarında takım elbise gitmemiz isteniyor.
Kahverengi giyinmek yasak..
gömleklerde ise tek renk tercih ediliyor. rengarenk gömlek giymeyi hoş görmüyorlar...
koyu renk takım elbise,beyaz gömlek hoş bi renkte kavat mukemmel olur:)
genel mudurlukte calisan bir arkadasim var.
erkekler (VP seviyesinin altindakiler en azindan) %100 takim elbise giyiyor ve kravat takiyor
baska bir sekilde gidersen rahatsiz olabilirsin. bence mutlaka koyu renk bir takim elbise giy.
Salaş bi pantolon, üstüne sweat tsört . bitanede şişme kolları yamalı mont al. spor beyaz ayakkabı . Tamamdır .
Abi sen bizimle taşşak mı geçiyorsun? Bankacı nasıl giyinir. Takım elbiseni çek git .
Koyu renk takım elbise açık renk gömlek ve asla çırtlak olmayacak renkte takımınla uyumlu kravat.
beyaz fit gömlek çalışacağın bankanın renginde bir kravat koyu gri kumaş pantolon ve ceket rugan ayakkabı
takım elbise giyinmelisin eğer şubedeysen genel müdürlükte de keza öyle kumaş pantalon , gömlek, kravat ve klasik ayakkabı
Klasik giyinceksin işte yani geneli bu nerden bilelim biz gardolabını da ne giyeceğini bilelei yahu. Kumaş pantolon gömlek kösele ayakkabı falan işte.
Sanırım şu dolabın sol yanında duran siyah pantolonunu al onu değil şu ötekini falan gibi bir komut bekliyor.
klasik giyinmelisin tabiki. takım elbise. içine beyaz gömlek mavi kravat.klasik ayakkabı.
bu soruyu sormussun ama.. seni işe alırken bu bilgilere hakim oldugun düşünülmüş olmalı ki.. kurum kültürünü temsil edebilme kapasiten oldugu vs vs vs.. soruyu sorman bile yeşillik olmus :D
o kadar bankacı arkadaşım var eğer atılmasaydım bende bankacı olabilrdim ama ben hiç bir bankada blue jean ve deri ceket giyen genel müdür görmedim mesela hele 26 yaşında hiç hiç görmedim.
cahil kalma arastir ozaman
bu cevabı bir genel müdür veriyorsa bu kişinin genel müdürlük yaptığı bankanın isminide öğrenmek isterim eğer olurda bir gün o bankayla iş yapacak olursam bu bankanın böyle bir genel müdürü vardı diyerekten vazgeçerim
Tarzın klasik olacak, parçalar bazen spor tarzda olabilir.
takım elbıse. Fakat bence elbıseyı bosver. Bankacılık dısında bır ıs aramaya basla. Allah ya da neye ınanıyosan o yardımcın olsun.
iki düğmeli italyan kesim lacivert takım elbise beyaz gömlek lila rengi kravat
ben kot bile giyiyorum..sürekli uyarı geliyor.dinlemiyorum.
sendemi bankada calisiyon
Sana tavsiyem, İK ile fazla ters düşme.
ben cagri merkezine girdim cagri karsilama
Fermilla sen de az değilmişsin. :)
Mevzuatı işlemede kendine çifte standart yapıyorsun demek. :P
Öyledir bilirim.. Çalışan sayısına paralel zorluk artıyor.
takım elbise kıravat giyinmelisin. çoraplar siyah-lacivert ve sade olmalı. saç sakal tıraşlı olmalı..genel müdürlükteysen daha dikkatli olmalısın giyimine
bankacı prezentabl olmalı kesinlikle çizgili siyah gri takımları olmalı kravatları sade gömlekleri abartıdan uzak olmalı bankacı güvenilir temiz şık olmalı
Dar gömnlek sıkı bi kıravat italyan kesim takım elbise ..
hepsi aynı giyinmiyormu kardeş ya takım elbise :) ama üstünde bol durmasın
la biraz değişiklik olsun bermuda pantolon ve tişörtle git en kısa çalışan bankacı diye gazetelere çık :9
düşük bel yırtık pantolon altına converse bide piercing taktınmı sen iyi bankacı yok :D :D
bir bankacının nasıl giyinmesi gerektiğini 5 yaşındaki çocuk bile bilir, neden yazdın bu soruyu hava atmak için mi hey allam
Lacivert takım elbise, beyaz gömlek, kırmızı gravat, siyah klasik ayakkabı.
Komik misin sen ? bankacı erkek için giyim tarzı yoktur , takım elbise vardır.
klasık bankacı kıyafetı. sıyah ayakkabı beyaz gomlek sıyah takım.
bakıyorum da herkes güzel giyiniyor bankadakiler. hem de güzeller. güzeller içinden seçip de mi alıyorlar bunları
en bşta güzel düzenli bir saç modeli 2.cisi temiz bir sinek kaydı 3.cüsü seni temsil edecek olan takım elbise
acele etme nasıl olsa müşterilerin donlarına kadar alacağın için giyecek çok şeyin olacak kanka :D
slimfit gömlek..siyah ince kravat.. antrasit pantolon..Rugan ayakkabı
Eşofman giy altına. Üstüne de uzun kollu polo yaka bir t-shirt. Altına da spor ayakkabı.
Bende bankacılık hakkında birkac soru sorabilir miyim size bana ulaşırsanız burdan. Umarım görürsünüz
eğer kuveyttürkdeyse lastik ayakkabı, şalvar, gömlek ve sarıklı olmalı
unutmuşum sakalı eksik etmesin parfüm yerinede hacıya sürmeli
Ben banka müdürün, işe sakın gelme sabah.
Kovuldun.
gömleklerde kol düğmelerini tercih edebilirsin yakışıyo ve hoş duruyo:)
g-string giy üstünede belden bağlama tak
Takım elbise dışında başka seçenek mi var
çok basit takım elbise
bankacı gibi giyinmeli
slim fit takım elbise :)
bir bankacı bankacı gibi giyinmeli:))
kumaş pantolon gömlek ceket
Spor giyin birader şeklini koy. :D
tabiki şekil bir takım giymen şart
takim elbise :) bankacı kıyafetidir :)
Çıplak git marjinal ol biraz.
hangi bankaymış o belli prosedür olmayan;?
Takım elbıse canım kardesım ne gıyıcen baska :D
Hırsız gibi...
takım elbise giyeceksin başka alternatifin yok
takım ve bolca kravat
spor giyin sen farklı ol.. :))
ben bankacıyım bana sor
bankacimisin gercekten
Takım elbiseden başka bi şansın varmı ki ?
Suit up bro!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar