Eğitim & Kariyer Bankacı olmak için tip önemli midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Erkek veya kadın dış görünüşü güzel olmak zorunda mıdır? Önemli Önemsiz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bankacı olmak için tip önemli midir? Cevapla Banka Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Bazı işler de önemli 0 0 Yorumla
ZankK Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl yine bir tip sorusu :D tipe göremi seçim yapıcaksınız ::) Tipe göre bir şey yok. 0 0 Yorumla
JuanyEmma Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Ne alaka hayatim tipinle para kazanmak istesen model olurdun. 0 0 Yorumla
Lalosalamancaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bankacılar hepsi tipsiz ve bi boka yaramayan insanlar oluyor zaten 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Çalışırsan kazanırsın, tiple ne alaka? :)) 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Önemli değildir ama 1 puan önde olursun. 0 0 Yorumla
Knightdark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 307 cevap paylaştı. Özel bankalara genelde güzelleri alıyorlar 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 566 cevap paylaştı. Gereksiz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bazı işler de önemli
yine bir tip sorusu :D tipe göremi seçim yapıcaksınız ::) Tipe göre bir şey yok.
Ne alaka hayatim tipinle para kazanmak istesen model olurdun.
Bankacılar hepsi tipsiz ve bi boka yaramayan insanlar oluyor zaten
Çalışırsan kazanırsın, tiple ne alaka? :))
Önemli değildir ama 1 puan önde olursun.
Özel bankalara genelde güzelleri alıyorlar
Gereksiz