Soru açık. Lütfen ciddiye alınız. Bu yaşıma kadar bir faydasını görmedim. Ne işe yaradığını bilmiyorum. Daha doğrusu benim bir işime yaramadı. Kullanmayı mı bilmiyorum acaba diyorum, saç kremi ne işe yarar?Saç kremi ne işe yarar?
Saçlarınızın canlı, parlak ve güçlü olmasını istiyorsanız saç bakımına önem vermelisiniz. Saç kremi de saç bakımının en önemli adımlarından biri.
Saç kremi nedir, ne işe yarar?
Saç kremi şampuanın ardından banyoda kullanılan bir ürün. Saçların kırılmadan açılmasını sağlar. Saçları nemlendirir, canlılık ve parlaklık verir. Yıpranan saçlara bakım yaparak güçlendirir. Elektriklenen dalgalı saçların yatışmasını da sağlar. Bu sayede yatışan, yumuşayan ve elektriklenmeyen saçlar daha kolay şekil alır.
Saç kremi her yıkamada kullanılmalı mı?
Evet, saç kremi her yıkamada kullanmanız gereken bir ürün. Saçlarımız gün içerisinde hava kirliliğine, UV ışınlarına maruz kalır ve yıpranan saçları onarmak için şampuan tek başına yeterli değildir. Bu yüzden her banyoda şampuanın ardından krem kullanmak gerekir.
Saç kremi nasıl uygulanır?
Şampuanı iyice duruladıktan sonra avucunuza bir miktar saç kremi alın ve saç diplerinize gelmeyecek şekilde saçlarınızın boylarına uygulayın. Saç kreminin saç diplerinden arınması zor olunduğundan diplere uygulanmaz. Eğer saç kremi diplerde birikme yaparsa saçın sebum dengesi bozulur ve saçta aşırı kuruluk ya da aşırı yağlanma yapabilir. Saç kremini doğru şekilde uyguladıktan sonra 30 saniye bekleyin ve durulayın.
Ben her banyoda düzenli olarak saç kremi kullanıyorum. Kullanmadığım zamanlar saçlarım rahatça taranmıyor ve kırılıyor. Duştan sonra ise sert ve mat olduklarının farkına varıyorum. Bu yüzden saç bakımımın en önemli ve ihmal etmediğim aşaması saç kremi kullanmak. Bu aralar en sevdiğim saç kremi ise Elidor Güçlü ve Parlak serum bakım kremi.Hızlı ve etkili formülü ile ilk kullanımdan itibaren günlük yıpranmalara karşı savaşarak saçımın güçlü ve parlak olmasını sağlıyor. İçeriği Keratin ve Makademya yağları ile zenginleştirilmiş. Çabuk emiliyor, durulanıyor ve saçta ağırlık yapmıyor. Güvenerek kullanabileceğiniz harika bir ürün.Saçlarımız tarzımızın en önemli parçalarından biri o yüzden bakımı ihmal etmeyelim.
Uzun ve dolaşan saçların kolay taranmasına sağlar Erkeklerin saçları kısa olduğu için genelde saç kremi kullanmaya gerek yok Zaten saç kremi sadece saçın uç kısımlarına uygulanır
Benim kullandığım bir krem vardı şampuan yerine kullanıyodum hem güçlendiriyodu hem besliyodu hemde parlak ve canlı gösterip temizliyodu. Bodrumdan alıyodum adını hatırlamıyorum o yüzden...
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hemşerim o nasıl iş? Şampuan kullanmıyodun saç kremimi sadece?
Yok ben Şampuan da kullanmıyorum :) Yeşil sabun en iyisi :d Sadece biraz göz yakıyo :D Hala yeşil sabun kullanırım :D O kremide bodruma gidince alıcam :D Şampuan yerine kullanıyodum derken biraz fazla sürüyodum da :D
Saçları dökmeye yarar. Yumuşatıyor kadınlarda kolay taranıyor vs ama artık hala kaldı mı bunun için kullanan. Yağlar filan va banyodan çıkınca saçlarına uyguluyorsun diplerine sürmediğin için bana daha sağlıklı geliyor. Erkeklerde saç kremi ne işe yarıyor bilmiyorum ama kolay şekil alır saçlar falan filan
bakım yapıyor yumuşatıyor ama işe yaramadıysa demekki saçların kabul etmiyor yabancı maddeyi. onun yerine kendin normal evde yumurta ile maske yapabilirsin.
En İyi Cevaplar