Magazin Polat Alemdarin (necati şaşmaz) eşi nagehan kaşıkcı ne kadarda güzel değilmi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Polat Alemdarin eşi nagehan kaşıkcı ne kadarda güzel değilmi? Çok bir makyaj yapmıyor ama zarif ve yapılı bir bayan Evet :) Hayır :/ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Polat Alemdarin (necati şaşmaz) eşi nagehan kaşıkcı ne kadarda güzel değilmi? Cevapla Makyaj Soruları Güzellik Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Simplicity Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Benim lise arkadasimdi nagehan. Cok güzel bie kizdi. herkes bakardi ona okulda. ben de kucuuken bayilirdim, surekli icimden bu kiz habrr spikeri filan olur; halkin icine birakmazlar derdim. Hakli da ciktim sayılır. Fotolardakinden kat be kat guzel 0 1 Yorumla PolattAlemdarr +1 yıl Vay be Yorumla
pantyhoseddeniz Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Polat Alemdar beni hiç ilgilendirmiyor. Tek bir dizi çekti devrini tamamladı... 1 0 Yorumla
polatcansum Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl bence gayete güzel kadın acaba neyi çirkin bakımlı bir kadın 0 0 Yorumla
uglybuthappy Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl endamı boyu pozu iyi yüzü ortalama ama yasına göre büyük duruyor bence 91 li degilde 86 87 li gibi 0 0 Yorumla
kobra78 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Ben de oyle dusunuyodum ancak makyajsız bir fotosunu gordum hayattan soğudum :) 0 0 Yorumla
melisa27 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Yakından güzel değil de uzaktan güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Senin gibi sanma herkesi Yorumla
En İyi Cevaplar