Saçlarımın bir tarafı dalgalı gibi bir tarafı kıvırcık, nasıl eşitlerim? Ne yapacağımı bilemedim. Bir dengesizlik var. Nasıl kurtulabilirim :DSaçlarımın bir tarafı dalgalı gibi bir tarafı kıvırcık
Saçlarımın bir tarafı dalgalı gibi bir tarafı kıvırcık, nasıl eşitlerim?
Bende de aynısı var ön tutamlar çok güzel kıvır kıvır olurken arkası dalgalı kalıyor ben de sinir olup hepsini toptan düzleştiriyorum yok mu bunun bir çaresi ya? :D
Derdini çok iyi anlayan birisi olarak hoş geldim öncelikle😁 küçüklüğümden beri kıvırcık saçlara sahibim. O tatlı bukleler büyüdükçe asi kıvırlar haline dönüştü. Yeri geldi kabarmış ve kurumuş haliyle modumda düşer oldu. Bende sürekli kıvırcık haline alıştığımdan bu kabarıklık hoşuma gitmediğinden araştırmaya başladım.
Saçlarımızın şeklinin bozulmasına, kabarmasına neden olan etkenler nelerdir?
Birçok sebepten ötürü olabilir fakat en çok gözlenen etmenlerden söz edecek olursam;
Kullandığımız yastıkların elektriklenme yapması sonucu saçları yıpratması.
Saçlarımızı bağlama şekli
Gereğinden fazla taramak
Yeterince iyi besleyememek
Aşırı ısı kullanımı
Aşırı işlem görmüş saçlar
🌸Yastık olarak benim yaptığım hile saç havlusuna sarıp yatmak oldu. Ama saten kılıf olması da işe yarar. Pamuklu olması elektriklenmeye sebep oluyor.
🌸Saçlarımızı bağlama şeklimizde büyük rol oynar. At kuyruğu veya topuz kullanmak yerine örgü modelleri üzerine yopunlaşabilir ve saçlarımıza kıvırcık olduğunu tekrar tekrar yaşatmış oluruz.
🌸Saçları gereğinden fazla taramak da kopmalara sebep verebilir. Islakken taramanı öneririm.😊
Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremi ile hem saçlarını besle hem de buklelerini canlandır!
Kıvırcıklarımla nasıl barışık yaşadığımı anlatmak isterim. İçerisinde bulunan besleyici elastin ve badem sütü yağı, ayrıca enfes kokusuyla kıvırcıklarımı yeniden canlandırıyor. Saçlarımı şekillendirmek için ısı ve saatleri ayıran diğer şekil verici yöntemleri denemek yerine 7/24 bakım kremimle benim saçlarım hasara ve kabarmaya karşı daha güçlü.😍❤
Elidor 7/24 Belirgin Bukleler bakım kremi.
Elidor 7/24 Belirgin Bukleler'i duştan sonra ıslak saçına uygulayarak hem kontrol altına alamadığın buklelerine bakım yaparsın, hem de saçının kolay şekil almasını sağlayabilirsin.❤