hep 165 falan olmayı isterdim fazlada gözüm yok :( peki sizce bu boya kaç kilo olmak daha uygun olur)
40-44
45-50
51-55
56-60
61-65
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben anlamıyorum cidden kısa boylu kızları ben çok severim bayanda kısa boyu. Benim boyum 1.80 ve sevgilimin boyuda 1.55-160 arasındaydı benim için hiç sorun olmadı ama o hep sorun etti bunu ve ayrıldık :/ lanet olası çok seviyorum ve ondan kaçıyorum çunki huyumu biliyorum denk gelirsem dayanamam giderim sarılırım kolundan tutar suruklerim hatta emniyete gider nöbetçi polisin belindeki kelepçeye dalar alırım ellerimi kelepçelerim anahtarıda tuvalete atar sifonu çekerim. ! Öyle seviyorum hala niye niye :'(
boy yüzünden ayrıldıysa kusura bakma sevmiyodur zaten ben sevsem 3 metre boyu olsa da bırakmam
Ya yok seviyordu. Boyu hep sorun etti kaynaklanan kavgaların başlama sebebi o konuydu
Gülüyorum ya acaba yer yüzünde böyle bir konudan kavga eden çiftler varmıydı bızım gibi
Vücut kitlenize göre 51-55 kg arası olmanız çok sağlıklı olacaktır. Vücudunuzu sıkılaştırmak ve daha güzel görünmesi içinde, mutlaka düzenli spor ve beslenme yapmanız gerekmektedir. Hayatınızda başarılar dilerim.
teşekkrler umarrm olurum sıkı diyetteym :)
Rica ederim, diyet en önemli aşamadır, ne yiyeceğinizi bilmek en önemlisidir. Zayıf olmak değil, önemli olan boyunuza göre kas oranınızı yapmak ve fiziğinize yakışan orantıyı tutturmak. Bu kısımla da spor hocalarından destek alabilirsin. Başarının sırrı %70 beslenme, %30 spor ve uyku düzenidir. Takıldığınız yerde diyet ve sporla ilgili sorular sorabilirsiniz. Hayatınızda başarılar dilerim.
Sevineceğini üzülüyorsun valla yazık alttarfı olmak istediğinde bir parmak yukarısı olmuşsun olmamışsın ne farkeder ki bütün seksi Kadınlar o boy civarlarında 165 arası yani vücudunu şekillendirirsen boyundan şikayetçi olmazsın sana verebileceğim en bilindik örnek Shakira 1.50 boyu mutlu ol
Hayir kisa degil, nihayetinde kisa deyince supersonik gücleriniz ile uzayamayacaksiniz. Mutlu olun o boy ile.
ne yapaym olamıyorm
Cevap
17Cevap
Uzun olsan n'olacak sanki; uzanamadığın ağaç dallarına mı uzanacaksın? Niye kendinle barışık olmayı denemiyorsun?
45-50 ideal hem niye üzülüyosun kız dediğin ufak tefek olur minyonluk bir nimet
evet de ne bileym 165 te minyon ama daha gzel bir minyon :)
istersen uzatabilirsin omurga uzatma yöntemi ile 5yada 6 cm uzayanlar var herügün ip atla basket oyna zıpla
23 e basmak üzereym artk işe yaramaz bence :(
yok yaw uzatanlar var yaşla alakası yok zaten kızların ki 18 de duruyor ama omurga uzması farklı ee basketcilerin yazşları 30 adam bir başlıyor 5 sene sonra dev gibi aynısı kadınlardada gecerli hani sabah kalkınca boyunu ölç 1cm uzun cıkar onunla aynı durum işte
bu yaşta nerde kimle basket oynayacam :)
şimdi ayıp ettin haa yaşının neyi var en fazla 24 yaşındasın komşumuz olsaydın hergün giderdik sabahları ben gidiyorum 60 ile 50 yaşlarında olanlarda var :D
basket sakat iş ya bu boyla anca olduğm yerde zıplarım basket atmak bir kenara dursun :D
zaten o boyu basket oynarak uzatmak için oynaycaksın zıplayıp gayret edeceksin amaç o ben 3 senedir oynuyorum işte lisede falan boyum 167 di şu an 182.5 düşün :D
erkekler uzuyo işte bizde olmuyo
olur voleybolcularda öyle yaw kız arkadasım voleybolda rahat bir 6 santim uzadı
eski voleybolcuyum ben :D
:DDD ALAH ALLAH kac sene uğraştın :)
çok değil ya oynadım işte birkaç kere takımda :)
bir 3 4 sene oynasaydın yararını görürdün
evet ama derslerden falan oynayamadm malesef
hımm haklısın yaw sen benim bir dediğimi yap sabah kalkınca zıpla 1 sene yap bunu sabırlı ol sonra bana kesin teşekkür edeceksin
sabah kalkınca ne kadr zıplcam peki?
5 dakka ile 10 dakka arasında istediğin vakit ip atla ip al veya çamasır ipş falan sürekli ip atla ne kadar dayanabilirsen
peki teşekkr ederm
rica ederim
Bazı erkekler kısa boylu kadınları seviyor. Bence bu tarz şeyleri dert etme. Kısa boylularda sempatik oluyor çoğunlukla. Sevdiriyorlar kendini D
175lik boyumu beğenmezdim bide... boyuna göre 50 kg ideal
175 beğenmiyosan git at kendini
Bu erkeklerde uzun boy takıntısı olduğu müddetçe kendinle barışamazsın arkadaşım. Bence sen de erkeklerden nefret et, bir bk sanıyorlar kendilerini.
karsılıkklı golün oranı bile 1.65 ken seninbboy 1.58
ha ha çok komik ben yaptm sanki bu boyu
lolita kızsın işte daha ne istiyorsun şirin tatlı minyon kızlar candır ideal kilon 45-55 arasıdır
Benim de boyum 1.58 .. 48 kiloyum :) ama bazen cok gibi geliyor kilolu hissediyorum. Vucudun yapisina bagli ;)
G5 ol benden 6 kilo azsın
G5 nedir anlamadm bide kilomu yazmadm ben ideal kiloyu sordm
Diyorumki 158 cm boyun varsa 65 kilo yeter birazcık etine düşkün olursun
Bodur tavuk her daim piliçtir...
şimdi bu hakaret mi başka şey mi anlamadm
Hahaha... Aslinda pilic makbuldur. Guzel kiza pilic derler. Tavuk yasli olur. Ama bodur tavuk her daim pilic (genc ve cekicidir.)
allah razı olsun iltifatmış ya la anlamadım ben pardon :)
Bana bunu aciklattin ya helal olsun valla :)
Ben 1.72ye kısa diyodum benden daha beteri varmış
öleym ben o zamn
kilon 50 den fazlaysa kötü ;)
vereceğim en kısa zamanda :)
Bende 1.58 boyundayım ideal kilomuz 50 canım.
kaç beden giyiyosn sen peki?
Degisiyor kaliba gore mesela pantolonlarda 28 tisort ve gomleklerde 36
çok iyi tam ideal ben braz kiloluyum zayflamam lazım 50 olmam şart o zaman
Boyumuz kısa oldugu icin hemen kilo belli ediyor kendini o yuzden 50 uzerindeysen ver canim. Ben genelde 48-49 arası gidip geliyorum
teşekkrler boydaşım memnun oldum idealim senin gibi olmak inşallah olurum dua et :)
Rica ederim canim :)) olursun mersk etme :)
Üzme kendini takma Kısalar daha çekici oluyor
Çok kısaymışsın harbiden :/
bu millet minyon hastası, bence sevinmelisin buna
Bende 1.55 im 165 hayal gibi geliyo :-D
bana da :(
45 iyidir canım :)
45-50
peki :)
Çokta kısa değil
eh işte der gibi oldu :D
C dedim
Evet kısa