Yakıştırıyomusunuz? Bazıları giyiyor yakışmıyor değil hani.
Iyy o ne öyle kız gibi
Herkesin kendi zevki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Pembe kız rengidir diye bir algı var. Mavide erkekler için. Ama kızlar mavi giyinince normal görülüyor. Aslında tam bir saçmalık. Böyle bir algıya alıştık o yüzden tuhaf geliyor.
Canlı bir tondaysa berbat olur. Yakışmaz.
Ama açık tonlarda zevkli bir seçimse olabilir, giyinen görüyorum gayet iyi duruyor. Eğer giyinmesini bilen biriyse...
esmer erkeklerin coguna pembe gömlek ya da t-shirt yakisiyor. ama sadece gömlek ya da t-shirt. pembe günes gözlügü takan gördüm hatta dün pembe spor ayakkabisi giyen bile gördüm intihar sebebi yeminle
teşekkürler
Yakıştırabildim bir kombin yok açıkcası. Ha giydim mi? Hayır. Giyer miyim? Giyerim neden giymemeyim :) yakışması lazım ama. Sonuçta pembe bayanlarla özdeşleşmiş bir renk. Erkekliği çizdirecek bir görüntü olmaması lazım
teşekkürler
Lacivert takımın içine açık pembe gömlek güzel olabiliyor. yerine göre pembe t-shirt de güzel oluyo mesela. ama ben pek tercih etmiyorum. Esmer olduğum için kötü duruyor.
teşekkürler
Cevap
67Cevap
Oldu olacak altına da etek giysin... Tövbe tövbe.. Yahu o ne öyle kırmızı pantolonlar pembe gömlekler... Azıcık Adam olsun tam bir erkek gibi giyinsinler. Şimdi çıkıp söylerler ayrımcılık yapıyosun kim ne isterse onu giyer diye. Olabilir herkesin kendi düşüncesi. Ama benim yanımdaki Adamın pembe bir gömlek giymesi hiç hoşuma gitmez aksine bildiğin iğrenirim yaa.. Ve hatta anında soğurum böyle birinden. O ne be öyle kız gibi ııyy...
anasının pamık prensesleri diyesim geliyor gördüğüm yerde.
ne yakışması yahu iğrenç duruyo ben hiç yakıştıramıyorum
teşekkürler
3 gunluk dunya canim ne isterse onu giyerim sisko olmama ragmeen turuncu pempe sari ne varsa giyerim ki renkli pant. bile mor visne curugu kiremit rengi sari kimene la bizden zevk bizim degil mi
Yakıştırıyorum şıkkı nerde ya :D hepsine olmasada kimine yakışıyor tabi. Emre Altuğ'un Hangimiz Tertemiz klibi geliyor aklıma pembe deyince :) Onada yakışıyor.
teşekkürler
Kadının sakal bırakması gibi :):
pbs.twimg.com/.../b_y_kkk.jpg
ben giymem arkadaş. ama herkesin tarzına kimse karışamaz :)
teşekkürler
estafurullah bacım :)
img.webme.com/pic/s/sampiyon6-a/recep-ivedik_3.jpg
Pembe giyen erkek
Kendini güldürebilen erkeklerden hoşlaniyordur
Pembenin bir sürü tonu var açık renkler olursa yakışır
teşekkürler
Ben giyiyorum ve bir sorun olduğunu da düşünmüyorum bunun bunu sorun yapan beyinler küçük hesap pesinde koşanlardir kafası calismayanlar
Tam pembe değil ama başka tonları yakışıyoe bazılarına:)
teşekkürler
Siz her rengi giyiyosunuz, erkekler standartın biraz dışına çıkınca yargılıyosunuz...
Yakışana yakışıyo bence..
Fazla cıvık tonlar olmamak kaydıyla tabii :)
tesekkurler
:) Rica ederim
Herkesin hayatına kimse karışamaz ama sevgiliysek artık arkadas kalalım derim :D
Mavi bize yakışıyor bırakalım pembe onlara da yakışsın:-) bence yakışıyor..
teşekkürler
Kıvanç kenan giyse süper moda diyecekler bacım muhabbeti yapar şimdi :) şahsen giymiyorum ama bazı renk tonları kötü durmuyor aslında.
teşekkürler
Giyndiği şeye göre değişir, bence 1 şık daha ekle :)
Onların kendi zevki daha çok oy almış ohaa ya pembe nedir ulan pembe ulan pembe pembe altına da lila rengi kot giy o zaman yuh.
Valla Yakışanını Hiç Görmedim Ama Dogrudur Yakışanda Vardır İlla Ki...
teşekkürler
Yakisir bazilarina ama tona bagli. Toz pembesi normal ama oyle cingene pembesi yakismaz bence.
teşekkürler
Valla ben tercih etmem ama eğer giyoyasa sorun değil önemli olan gözleri, karakteri benim için... :)
Açık konuşuyorum gevşek tir gitsin etek giysin !! 1! 1
teşekkürler
Öyle zevk mi olur erkek için olmaz. Giyen bacımdır.
teşekkürler
:))))
tonuna kesimine seçline göre değişir. kakamançeler giymesin
teşekkürler
Tabi pembenin de tonları var. Ama her erkeğe gitmez elbette. Ten. Tip uyumu da önemli. Ben giyiyorum.
teşekkürler
Cık sevmem giymem ama milletede ıy one felanda demem herkes istediyini giysin umrumda olmaz millet
teşekkürler
Bidaha giymiyecem böyle algı olduğunu bilmiyordum valla
teşekkürler
Bakma sen bunlara konuşuyolar pembe bence erkeğe yakışan bir renk
Top diyoruz genelde onlara, dekolte de veriyor bazisi...
teşekkürler
bir renge cinsiyet bağlamak nedir ya, kuş muyuz biz. en az 5 tane pembe tshirtüm vardır.
teşekkürler
Asla giymem, Erkeklerin kizlara ozenmesi kizlarin. erkeklere ozenmesi kiyamet alametleri zaten
teşekkürler
Rica.
Ne fark ediyo !! Giyen giyer giymeyen giymez alla alla !!
Açık pembe bir kaç tişörtüm var yakışıyor ne yapayım :)
tabiki yakışıyor ya giydiği şeye bağlı hatta bazıları çok sevimli oluyor :)
erosun oku delikanli kizdir demistim. Light kizmissin meger =PP
naman Allahim. Su an kisitlanmak istiyorum hic bu kadar istememistim. Yok abi pempe yesil ve sari uzak olsun cemil ipekcimiyiz biz. Romantik ama tasfirin erkegiyiz.
valla o renklerde giyinecegim tek giysi ic camasiridir. Hatta sari renk yine hariç
Bizim semte giremiyecek erkek tipi pardon erkek dedm
Valla gardolabimda 3-4 tane var tshirt bana yakisiyor
Kızlar neden mavi giyiyor o halde? Renklere göre insanların kişiliklerine laf yapmayın.
İnsanları giydiği renklere göre ayırt etmek yanlış arada bende ayırt ediyorum ama yanlş yani
teşekkürler
erkek adam renli giyimez paşam valla görünce top diyorum alınmaca gücenmece yok.
pembe derken? pembe var pembe var.. Toz pembe gömleklerim var. takım elbise içinde gayet güzel oluyor.
bu toplum nereye gidiyor ya resulallah :/
teşekkürler
Giyebilir, renklere cinsiyet yapıştırmamak gerek
teşekkürler
Yakısanda var ama ben gıymesını ıstemem
teşekkürler
Yakışmıyor daha ne diyeyim ki
İsteyen istediğini giyer kime ne?
teşekkürler
Ben gitmem ama gidene saygı duyarım
teşekkürler
Ben pembe pantolon gördüm ya bir erkekte ıyy
teşekkürler
Yakıştırmıyorum itici geliyor.
teşekkürler
Ben giyiyorum ve severek giyiyorm
Yakışan giysin bence :D
Herkes istediğini giymekte özgür.
teşekkürler
O ne öyle çilekli max gibi dolanıolar etrafta
Yakışan var yakışmayan var.
Pembe giymem. Bana ters. Ama kim giyerse eyvallah.
teşekkürler
Visne curuguuuu pantolon olsa ne dersin?:D
kız meslekte okuduğum zaman kapının önündekiler giyiyodu :D
okuldaki kızların sevgilileri
bana öylesi denk gelmedi :D ya kot ya siyah giyiyolardı :D
tox pembe gomlek filan olur ama gerisi i ih
pembe rengini kendimde bile kullanmiyorum pek :)
o cok koyu bir kirmizi zaten sikinti yok
Ben giymem, başkası ilgilendirmez beni
teşekkürler
Dünya ahiret bacım hepsi.
teşekkürler
Ben giyiyorum toz pembe bir tshirt üm var
teşekkürler
ißneliğinin resmi kanıtı..
teşekkürler
bir anlam ifade etmiyor benim için yok gibiler..
Herkesin kendi zevki, yakisana yakisiyor.
Giymiyorum giymem ama beni ilgilendirmez giymesi.
olabilir neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar