Ben yakıştıramıyorum 😕 Pembe… 🤔 yoo hayır giymesinler. Sizce , erkeklerde pembe renk giymeli mi?

Ben yakıştıramıyorum 😕 Pembe… 🤔 yoo hayır giymesinler. Sizce , erkeklerde pembe renk giymeli mi?

Ben açık rengini çok tercih etmem koyu gömlek tarzı belki olabilir ama modern bi çağdayız eski kafadaki kişiler gibi direkt etiket koymak Yanlış olabilir ama pembeyi seven de seviyorum diyemiyo laf yaparlar hele doğu Karadeniz insanları gerçi o tipler herşeye karşı uzun saç küpe vs
Bence kendi seçimleri isteyen giyebilir.. ama ben giymem çünkü sevmiyorum bu tür renkler.. ben daha çok siyah ya da beyaz rengi severim.. bazen de mor olabilir ama çok çok nadir giyerim.. ama zaten yakışanı giyer insan
ben severim. benim babamın en sevdiği renk pembe. öyle söylerdi babam. aa belki de ben küçük bir kizken pembe rengi seveyim diye mi öyle söylemiştir. Bilmiyorum ama soracağım en sevdiğin renk hangisi diye
Ben bu görseldeki gibi pembe değil de toz pembe olanı bazı genç erkeklerde hoş buluyorum. Her erkeğe yakışmaz haklısın ama dediğim gibi aşırı açık pembe için diyorum.
Canım benim bende yakıştıramıyorum
Cevap
46Cevap
Olabilir gadası
Bu pembeyi mümkünse hiç kimse giymesin bu ton yasaklansın ya gözlerimi kanatıyor 😭 Ama uçuk toz pembe gömlek gri pantolonla çok yakışıyor erkek kardeşime giydiriyorum bu kombini yakıyo kerata 🥰
Aslında pembe erkek rengiydi 1800'lü yıllarda mı neydi. Sonradan kadınlar sahiplendi gibi bir hikayesi vardı. Aynı şey topuklu ayakkabı için de geçerli. Yine de pembenin fotoğraftaki tonu erkeklere yakışmıyor bence.
Bence böyle ünlülere hayranlarının bilinci ile oynamak eşcinselliği yaymak amaçlı giydiriyorlar sorsan adam da bunu giymek istemez ama derin güçler buna mecbur bırakıyor. sanatcilarin büyük kısmı bu güçlerin himayesinde ünlü olabiliyor
Erkekler de bizim bacımızdır diyeceğiz artık.
Bu kadar cafcaflı olmayan bir pembeyi tek parça üst olarak giyinse normal de baştan aşağı böyle bir pembeyi kaldıramam ben.
Renklerin cinsiyetinin olmadığını düşündüğüm için giyiyorum. Vişne çürüğü tonlarında pembe renk gömleklerim, tshirtlerim var. Yakıştığınıda düşünüyorum özellikle gömleklerimin
beni vursan bana bu renkleri giydiremezsin kusura bakma teklif dahi edilemez. giyen erkeğe de erkek demem
Gömlek güzel oluyoda komple pembe çok sırıtıyo abartılı olması pek iyi değil bide ordaki pembe çok koyu yakışmaz bence

:)
Resimdeki gibi olmaz tabi ama toz pembe güzeldir açık tonlar yani
Bu kadar pembe değil ama toz pembe yakışır.
Kim ne giyiyorsa giysin umrumda değil. Ben tercih etmem, bu ne awq
Şincik pembe var pembe var bu pembeyi giymem ama pembe rengi giyerim severim de
Gorseldeki. kadar değil ya:) Ama pembe bı tsort olabilir altına beyaz pantolon..
Gözlerim kanadı. Bu görselden sonra 3 gün ksye girmeme kararı aldım
Bu kadar cırt pembe de giymesinler bir zahmet ya...
Yakışan varsa giysin ama çok abartılı da değil resimdeki gibi
Kadınlar matinesinde gün yapacakmış gibi, görünce bile iğreniyor insan. 😐
Pembe'nin farklı bir tonunu giyebilirler de, bu fazla feminen.
Yani böyle cırtlak bir pembe hoş bir görüntü değil jdjsjs
Pembe giysinler ama böyle pembe panter gibi giyinerek değil.
Pembe kırmızı turuncu tonları yakışmıyor bence
Bu renkte hayır ya o ne öyle pamuk şeker gibii😂😂 ya da şeker kız caddy gibiiii
Böyle neon pembe olmasın ya.
La bu adam bunu nasıl giymiş kendi tarzı bile değil iddia falan kaybetmiş heralde
Ben pembe renk seviyorum arabam pembe giydiğim kazak falan da pembe idi bazen en son eşim delirdi ya ben ya da pembe dedi sen dedim ne yapim
yani evde boya filan yaparken giyilebilir
Görseldeki gibiyse giymemelerini tercih ederim.
Pembe degil ne istiyorsa onu giymeli
Kızlar da pantolon, gömlek giymesin 😃
Iyyy gözlerim kanadı hayıır😂
Hayır tabikide gözüm kanadı 😵😵
Giyebilir sevgilime yakışır
Giymesinler bir zahmet
Bana kimse giydiremez şöyle şeyler 😂
Yazın giydiğim pembe tişört vardı
Genelde biraz kırık olanlar giyiyor
Pembe nedir ya cok sacma
Göze batmayan renkler de olabilir
Giymesin ya karizma bozuyor bence
Kendine yakıştırıyorsa giysin
Bence giymesinler.
Pembe t shirt yakışır ama açık tenli erkeğe
Erkek istediğini yapabilmeye muktedirdir
bence giymemeli
açık renk gömlek olabilir sadece.
Belki de sarı ile pembe en çok yakışmayan iki renk
Böyle baştan aşşa pembe güzel durmuyor
Erkekler kadın, kadınlar erkek oldu zaten iyice.
Ulkemizdeki hemcinsleri giyene gay ya da p**venk derler
Ay hayır çok feminen duruyor
böyle pembe değil de daha soft pembe olabilir
ben giyiyorum ya güzel oluyor :D
Görsel kötü
Bu yaşıma geldim hiç giymedim
Yakıştırmıyorum
yakışan giysin
Lütfen hayır
Merak etme giymem zaten😂
Yakıştırmıyorum
Görseldeki gibi cirtlak pembesi yasaklansin