sizce karnım çok belli mi? Fatih dağdelende yaptırcam yurtdışındanım göbeğimin altında bir çizgi gibi bişey var çok rahatsız oluyorum kesin karar verdim
Merhaba, gunumuzde en etkili vucut sekillendirme. yontemlerinden biridir. Size tavsiyem yeni teknoloji vaser liposuction uygulamasidir. yaptirmayi dusunurseniz size onerecegimiz uluslararasi sertifikali doktorlarimiz mevcuttur...
bana kalırsa yaptırma. adresinde liposuction konusunda çok teferruatlı bilgiler var. orada okuduğum bilgilere dayanarak söylüyorum hiç gerek yok bana kalırsa. bölgesel sporla o kısımdan kurtulmak mümkün olabilir.
Operasyondan sonra yapilan bolge eskisinden daha fazla yag topluyo yalniz haberin olsun caniminici. Pisman olursun. Bence spor yap cok iyi bir fizige sahipsin zaten, dahada iyisine sahip olabilirsin :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır tam aksi yağ hücreleri alınınca tekrar kendini yenilemezmiş
Ya tabi karar senin ama yazık bence yapma. Cidden cok begendim fizigini hatta bir kusur bile goremedim. Gayet tatli sevimli bir gobisin var elleme lutfen :/
evet farkediliyor kurdelanın tam üstünde çizgi gibi komple kilo verrsen düzelir bütük ihtimal kat oluşuyor önce görün cildiyeye sonra kararını verirsin :)
kilon karanlıktan dolayı pek gözükmüyoe ama simit bölgesinde yağlanma var bu yüden kaynaklı olabilir kalçalarınla beline bakınca belin oldukça kalın ondan diyorum :)
emin miisn iç çamaşırının üstndeki bölge çıkıntıya sebep olmuş o bölgr kas mı yağ mı :) daha ince olması gerekmez mi o bölgenin ben mi yanlış görüyorum
Be liposuction diye biliyorum aradım konuştum adam bana correctionda olabilir dedi daha hastaneye gidip konuşcam bakacak falan ondan sonra tam olarak ne yapılcak karar verilcek
En İyi Cevaplar