benim gözlerimde miyop ve astigmat falan var şuan kemik gözlük kullanıyorum yakışıyoda. Hangi modelleri güzel buluyorsunuz kızlara hangi gözlük yakışır ?
Numaralı gözlük modelleri önerileri neler?
Numaralı gözlük modelleri önerileri neler?
bende gözlük kullanmya bu gün başladım. yeni trend olan kemik ve kenarları uzun olan gözlüklerden aldım. kenarları pembe fosforla kaplı ve rayban ın. herhalde adamlara çok gözlük aldıkları için tanıtım amaçlı gelmiş. bu yüzden baya indirimli aldım. cam ve çerçeve 100 tl. bence sende iyice araştırıp kendi yüz modeline uygun bir gözlük al. benim önerim wayfarer modeli olanlar. onların yüzüne biraz büyük gelenini alırsan hem entellektüel bir havan olur ve hipster lara benzeyebilirsin ;)
Foto olmadigi icin net birsey soyleyemem. eger yuzun oval ya da yuvarlak hatlara sahipse koseli cerceve, yuzun kare ya da uzunsa oval cerceve olabilir. ayrica cerceve muzolarinin basladigi yerden kulaga giden kollarin ayna da baktiginda paralel durmasina dikkat et. Ayrica estetik olsun diyorsn cercevesiz gozluk tercih edebilirsin.
fazla kalın eski dede gözlüklerinden takma ya cok güzel seksi çerçeveler var tavsiye ederim bende takıyorum arada + karizma katıyo :)
Cevap
12Cevap
bence lens kullan eğer sana uygununu bulabiliyorsan. ama gözlükten vazgeçmem diyorsan çerçevesi olmayan gözlük camlarından vidalı olan gözlükler fena durmuyor. varlığı yokluğu belli de olmuyor onların görsel olarak.
Bir optisyen olarak faseti tek geçerim :)
markanın pek te bi önemi yok aslında isime para veriyorsunuz.
çok çok dağlar kadar kalite farkı olmadığı taktirde
Gözlük kullanan kimse faseti de bilir beh :)
büyük ve kırmızı çerçeveli eğer burnun büyük değilse.
kemik gözlük yakştıgını düşünüyorsun ama eminim yüzünü kapatıyor.. eğer oval ve hoş bir yüzün var ise kemik yerine ince kenar gözlük tavsiye ederim..çok daha çekici ve güzel oluyor..
çerçevesiz ve antirefle camları olan gözlük tercih edebilirsin..
Zaten sen en iyisini ve rahatını kullanıyosun annem... Lens Kullanmayı sevmiyo musun ?
link
böyle birşeyler daha ince de olabilir
Surat tipine bağlı bu kızlara şu gözlük yakışıyordur diye bir genelleme yapılamaz :)
Çerçeve yüz tipine giyimine makyajına bağlı birşey. Bence çerçevesizler fena değil hem ilerde sıkılırsan farklı şekillerde cam taktırabilirsin
elalem için değil kendin için kullan bak aynaya sana yakışıyorsa gerisi boş ben beğenmişim beğenmemişim çokda umrunda olmasın
ben rayban kullanıyorm siyah. çok güzel tarz duruyor. ama surat tipine göre kişiden kişiye değişir.
siyah kemik gözlüğüm var,
nadiren takıyorum.
dikdörtgen pembe çerçeveli olanlar (:
çercevesi mikro camlı al
lens tak boş ver gözlüğü
fotonu koy söyleyelim
yüzünü görmem lazım
kızlara gözlüğü hep yakıştırmışımdır
Kemik al kemik.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar