Tanıtımı bu şekilde yapılmış ve beni tatmin etti. Daha önce kullanan var mı? Kokusu gerçekten iyi mi ve kalıcılığı hakkında bilgisi olan var mı?
Vakko Infınıtı Edp 100 ml Erkek Parfüm
Her erkeğin düşlediği bir ifade biçimi..
Ferah aromaları ile öne çıkan İnfiniti, yeşil notalarıyla zindeliği vurgulayarak özel bir tazelik sunuyor. Üst notalardaki misket limonu ve bergamut kokteylinin, sakız ağacı ile zenginleştiği bu modern ifade, derinliğindeki paçuli, adaçayı ve kırmızı biber aromalarının incelikli karakterini, tutkulu gül yapraklarıyla tamamlıyor. Sandal ağacı, sedir ağacı ve meşe yosununun dipnotlarını oluşturduğu İnfiniti, odunsu aromaların ahengini beyaz amber kristalleri, akamber ve tatlı amberin içaçıcı harmanı ile zenginleştirirken, ıtırlı beyaz kristalimsi misk otu ile kusursuz bir dengeye sahip..
Tazelik hissi veren ve yeşili çağrıştıran ferah kokusuyla, modern ve şehirli erkekler için yepyeni bir parfüm.
Eyvallah ama bana kalıcılık lazım yani sürekli parfüm değiştiriyorum hiçbirinde istediğim kalıcılığa ulaşamadım. Kaç saate kadar etkisini gösterir bu dediğin?
Ciddi olamazsın? En iyi markalar bile birkaç saat içinde kaybolup gidiyor, kendin bile alamıyorsun kokuyu. En önemli kuralım artık kalıcılık oldu sırf bu yüzden. Peki kokusu nasıl yani basit bir koku değildir umarım? Bazıları var kolonya sürmekten farkı yok kokusunun.
Kendi kullandığım parfümdür. Kokusu hafif ve aldığında bir daha koklamak istersin dilersen deneyebilirsin perfümerilerden. Bunun dışında ilk sıktığın gibi kokusu kalmaz hiçbir parfümün fakat kokusunu hissettirir. Yani yürürken arkanda kokunu bırakırsın :)
Öyle mi gerçekten? Başka platformlarda falan çok övmüşler ama içeriğindeki aromalar çok iyi yani bir araya gelince nasıl olur bilmiyorum ama kafamı karıştırdın şu an.
Parfüm almadan once surekli aynı hataya düşüyorsunuz.. ten rengine ve tenin yağlı ya da kuru bir cilde sahip olmasına göre farklı şekilde etki görürsünüz.. yani her parfüm herkesde aynı etkiyi asla göstermez.. birine göre kötü olan bir parfüm baska birine göre çok guzel gelebilir.. farklı tipte yorumlarda bu yüzdendir.. ;)
En İyi Cevaplar