Güzellik & Bakım Bu Parfüm nasıl sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kullanan varsa kalıcılığı ve kokusu hakkında bilgi verebilir mi? Bu Parfüm nasıl sizce? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Alaraycl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Parfüm almak istiyorsan ve bütçen müsait ise Versace Eros Tek geçerim bu kokuyu beğenmeyen bir insan evladı yoktur bence 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Giorgi Armani nasıl Yorumla Alaraycl 1 yıl O da güzel Tom Ford Hugo boss ve armani bunlarda baya iyi Yorumla Soran 1 yıl Tavsiyeleriniz için teşekkürler Yorumla Alaraycl 1 yıl Rica ederim Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 377 cevap paylaştı. Kokusu harika ama kalıcılığı az 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Kaç saat idare eder Yorumla Mühendis0109 1 yıl Hatırlamıyorum pek az olduğunu biliyorum unide kullanmistim Yorumla Soran 1 yıl Cevaplar için teşekkürler Yorumla Mühendis0109 1 yıl Rica ederim Yorumla
Slimgirly Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı. Cam sisedekileri daha iyi 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kötü 0 0 Yorumla
Abazasavar12 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Çok eski bir koku 0 1 Yorumla NeyimVarKii 1 yıl Yeşili daha iyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Parfüm almak istiyorsan ve bütçen müsait ise Versace Eros Tek geçerim bu kokuyu beğenmeyen bir insan evladı yoktur bence
Giorgi Armani nasıl
O da güzel Tom Ford Hugo boss ve armani bunlarda baya iyi
Tavsiyeleriniz için teşekkürler
Rica ederim
Kokusu harika ama kalıcılığı az
Kaç saat idare eder
Hatırlamıyorum pek az olduğunu biliyorum unide kullanmistim
Cevaplar için teşekkürler
Rica ederim
Gold ya da green kullan
Cam sisedekileri daha iyi
Bunun sarısı güzel ama ağır biraz