Toplumda anlam veremediğim konulardan biri de şu alışılagelmiş saç renklerinin dışına çıkan insanlara hemen farklı gözle bakıp etiket yapıştırmaları. Yahu karakterini bir tanı bir öğren nedir bu önyargı? Kime saçımı boyatmak istiyorum desem "bence yapma yanlış izlenim olur" bilmem ne bilmem ne.. Rengarenk bir kişilik canlanıyor benim gözümde başka da bir şey canlanmıyor. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Ben saçlarımı maviye boyatmak istiyorum, bugün sokakta bir kızda gördüm yine içim eridi gitti. ♥,♥
Bence çok hoş duruyorlar ayrıca insanların ne düşündüğü önemli değil renkli seviyorsan renkli boyat bu kadar basit insanlar acaba ne der diye düşünme yapmak istiyorsan yap onlar değil yaşayan sensin
İğrenç.. Bir de yemek yaparken içine düşse benim mideyi tedavi etmek artık çok zor olur saç boyasına her türlü karşıyım kimyasallar bana göre değil doğallıktan yanayım.
Evet Wabi ablam bitkisel boyaları kullandı doğumdan sonra saçları dökülmüştü doktoru ona önermiş fakat tutmamış ve hemen akmış öyle diyordu.. Benimde saçlarımda bir hayli beyazlar var ne doktorum tavsiye ediyor nede kuaförlerim boyatma güzelim saçlarını kaybedersin diyorlar o yüzden en güzeli tamamen beyazlamasını beklemek =)
Aynen ona da mint rengi deniliyormuş moda camiasında "nene Hatun" demiyorlar da kısaca :))) Bu renkli saçlar biraz ergenus tarzı hani dışarda görsem dönüp bakmam bile gündüz kullanım için hiç uygun değil bence 16-17 yaşındaki genç kızlar pembiş olsunlar onlara sözüm yok Wabi sende deneyebilirsin tabi yaşadığın şehir bu farklılıkları kaldırabilecek yapıdaysa :)
Sen gidip saçını sarı yaparsın ben gider mavi, mor yaparım. zevkler ve renkler tartışılmaz. şöyle düşün o zaman boyun kısa ama şort giymekten vazgeçemiyorsun ve şort sana yakışmıyor
benim görüşüme katılmak zorunda değilsin buraya gelip fikrini belirtmek zorundada değilsin. kimi itici bulduğun zerre umrumda değil beğenmiyorsan çek git banane bana saygı duymayana ben hiç duymam
En İyi Cevaplar