saç kırıklarımı aldırıcam ama geçen senede aldırdım kuafer çok kısa yaptı sizce ne yapmalıyım?
Kızlar? bilginiz var mı?
Kızlar? bilginiz var mı?
kuaförler öyle... saç kesmeye bayılırlar fazla fazla keserler. kesmekten zevk alıyorlar çünkü... bide sohbet varsa kafaları dağılır iyice daha da çok keserler.
koltuğa oturmadan önce "lütfen sadece kırıklarımı alın" de. ve mümkünse tanıdığa gitme.
tut kuaforun elınden tam makası alınca cok kesmıyeceksın bak uzamıyo hemen zaten sacım sacını basını yolarınm kısa kesersen bak de az keser
kestirmezsen bisey degismez ki!
bu simdi olmek istemiyorum gibi bisey oldu.. bunun tek caresi kestirmek..
ya kendin iyi bir makasla kisaltirsin ya da kufaorde.
canli bomba olarak git istedigimden fazla kesersen hepimizi ucururum de.
ha?
Cevap
10Cevap
seneden bir kere aldırırsan tabikii kısa keser 3 ayda bı gıdılır onun için senede bır kere kırık aldırsan kokunden kesse yerıdır :)
ne istediğini anlatırken en alt kata hiç dokunulmıycak sadece üst kısım kıslatılıcak de yine kısa yaparsa bi ıslık çal basarız o KUAFERİ :D :D
Kuaför kırığın ne kadar okadar almıştır. Ama her 4ayda bir mutlaka git kuaföre ben öyle yaptım ve şuan 7 ay gitmediğim halde tek kırık bile yok
"Azıcık ucundan kes boyunu kısaltma" diye kuaföre uyarıda bulun...
Hiç kestirme saç serumu kullan .d o da çok faydalı ..
Nekadar kesmesi gerektigini gosterrr, fazla keserse takma sac taktir, ödeme. Hatta git sikayet et, hayatini karartirdim ben oyle kuaforun
ne kadar keseceğini sen söyle .kırıklarını kes dersen hepsini götürür.
genel sorunumuz bu ama çözüm sık sık kestirmek cidden sanırım..
Teoman da bi ara kalbinin kırıklarını aldırmaya kalkmıştı,müziği bıraktı.Aman dikkat bu kırık işlerine.
Benim kuaförüm hiç kesmiyo diyebilirim :D Bence arkadaslarına danış, kuaför önerilerini dinle ona göre dogru düzgün bi kuaföre git..
kırıklar alınırken kırıkların durumuna göre çok kesilmesi gerekiyor bazen aksi takdirde az kestirirsen hiç bi faydası olmaz
neeee? kırıklarını aldırmadın mı daha? napıyosun sen ya hiç ertelenir mi bu?..(!) tövbe tövbe millet laf olsun torba dolsun diye soru soruyor artık bu sitede
ya bu kuaförler hep aynı haltı yiyor ya.ama tavsiyem saç kesimini erkek olan bi kuaföre yptr.onlar daha çok özen gösteriyor.
kendin kes kuaförlere güven olmaz 2cm derken 6 cm keserler
oda olur
"Kuafer" dedin aklıma geldi; "şöfeerr şöfeerr" diye zamanında yerli Gollum vardı bir tane.
Saç kırığı nedir ki? ya kalp kırıklarmız? :(
Güvenilir bir kuaför bul kesinlikle.
- bunların hepsi mi çok kısa yapıyor?
kalbindeki kırıklardan başlamalsın
kalbinin kırıklarını aldır önce
günümüzün sorunları..
Quafer
keratin yüklet
Aldır bence :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar