Karın gurultusunun bana ettıklerı

bu karın gürültüsü önceden ben de olmazdı çıktığından beri dışarı çıkmak istemiyorum eskiden makyaj yapmayı çok severdim şimdi onu haketmediğimi düşünüyorum kendime bakmayı hak etmediğimi düşünüyorum çünkü ben normal bir insan değilim milletin karnı gürüldamıyor ben kadar eskiden çok bakımlı idim şimdi güzel giysiler giymeyi haketmediğimi düşünüyorum karnım gürüldüyor diye yemek yemek istemiyorum şu içinde de gürüldüyor şu içmek de istemiyorum arkadaşım zaten yok doğru dürüst bu olaydan sonra hiç arkadaş edinemem en önemlisi de sınavlarda karnım gürüldarsa millet gaz anlayıp dalga gecerrlerse diye korkuyorum çünkü sessiz ortam ya eskiden istediğim beğendiğim hiç bişeyi istemiyorum okul zaten bi alem oldunokul bitmezse ben mahvolurum tek tutanağım o babam deli diyor bana eğer okul bitmezse o zaman herkese rezil olçam ve yıllave yılların emeği çöpe gidecek her gün ağlıyorumzaten 10 yıldır antidepresan içiyorum okb sf deprsyon ne ararsan var ama bu karın gürültüsü çıktığından beri ben mahvoldum çünkü bundan kaçamam ve elimde olan bişey değil toplumun dışladığı insanlardan biriyim kısaca ben
Güncellemeler
+1 yıl
bu karın gurultusu tam dalga gecılcek konu kesın benı dıslıycaklar onceden de yasadım bunu
Karın gurultusunun bana ettıklerı