Arkadaşlar ben zaten tavşan dişliyim hafif ama dişlerimin biraz ortaya çıkmasını istiyorum ve dudaklarımında dolgunluk kazanmasını

Mesela şunlar gibi bir dudak kalkıklığı yapılabilinir mi ameliyatsız ama sadece dolgu yaparak?

arkadaşlar dudak dolgusu ve nazanobiyal dolgu yaptıran arkadaşlarım var ve çok memnunlar doktor işinin ehli bir doktor olduğu için herkez memnun kalıyor isterseniz tavsiye de buluna bilirim İstanbul haseki hastahane karşısında ürorad dermatoloji polikliniği var oradaya gidiyorlar tavsiye ederim
Dolgu da bir operasyondur ki... en iyi yapan doktorunu bulman gerekir.. yoksa maymuna cevirebilir ben yaptirmistim burun estetigi oldugumda ve cok memnun kalmistim etkisi 1yil surdu ama turkiyede yaptirmam asla
Ben hiç sevmem ama istiyorsan dudaklarına öyle yap
Gerçekten mi? erkekler sever sanıyordum ya güzel durmuyor mu
Kötü bir fiziksel görünüm oluşuyor yani benim görüşüm bu
Cevap
1Cevap
Dolgu enjekte ettireceksin
Evet ama niyeyse üst dudağıma hafif bile dolgu yaptırırsam sarkar korkusu sardı beni olabilir mi daha önce hiç yaptırmadım zaten yaptırsamda çok az yaptırıcam
benim dudaklarım çok ince ve dudak dolgusu yaptırdım çok memnun kaldım istediğim gibi ruj sürebiliyorum artık ve doktorum zaten kesinlikle çok doğal dudaklar yapıyor ben istememe rağmen daha fazla yapmadı ayrıca dolguda dudak sarkmaz aksine toparlanır tabi doğru hekim seçimi de önemli
Bence çok yapay ve çirkin durur yaptırma sakın
Gerçekten mi neden peki yaptıran insanlar var mı? çok fazla kaldırmak niyetinde değilim hani çok hafif
Yinede iğrenç duruyo hafif bile kurtarmaz be karşim:)
Yapma
Neden peki kötü mü duruyor bu dudaklar fikrini merak ediyorum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar