Tv'de gördüğümüz ya da izlediğimiz filmlerde hatunların bacakları genelde pürüzsüz hatta turistlerin bile ve parlak şekilde oluyor birde bizim kızlarımıza bakıyorum hiç alakası yok .d bi yerde yanlışlık var ama nerde? Ünlülerin bacakları pürüzsüzÜnlülerin nasıl bu kadar güzel bacakları oluyor bu hatunların? Ünlülerin bacakları nasıl bu kadar pürüzsüz oluyor?
Ünlülerin bacakları nasıl bu kadar pürüzsüz oluyor?
Eğer sürekli ağda yaptırırsan ölü derilerinde temizleniyor .Her banyo yaptığında keselemek ve sonrasında kullanacağın nemlendirici krem ile de bacakların pürüzsüz ve parlak görülebiliyor :))
Ben ne sprey ne de başka bir şey kullandım .Tabii bacaklarındaki kıl oranıda önemli .benim hiç yok gibi .
muhtemelen akdeniz kökenli turistlere pek denk gelmediğindendir:) tv'lerde gördüğün ise büyük ölçüde makyaj hilesi. yani evet, bacağa bile makyaj yapılıyor:
Pürüzsüz istiyosan lazer epilasyona gideceksin. Çok büyük etkisi var çünkü. Ayrıca biraz teninde de güzellik olacak.
İnce istiyosan zayıflayacaksın ki bu da yeterli değil, bacak şeklin güzel olmalı.
Ünlülerin çoğunun bacakları, dediğinin aksine çirkin. Hele de mankenlerin. Ki oyuncuların da çoğu olabildiğince incelmeye çalışıyorlar ama bununda bir sınırı olmalı. Çoğunun bacaklarının arasından tren geçer, neredeyse alt ile üstü aynı şekil çubuk gibi. Çoğu ünlü kadının böyle.
bu insanlar vatannını sevmedği için bir bok demek istmyom bizim gibi insanların ahını alıpta telovizyon reiytinglerinde para kazanma yolalrındalar ben tek şunu demek filimci sizi oyuncusu olmak hiç bir bok değildir allah yardımcımız olsun insanlarımız gerçeği elbet görürler ve derlerki lan biz bunları nie izlyoz bunlar bizim üzerimizden para kazanıyorlar deriz işllah yüce rabbim onuda bize gösterir bir gün ya
Ünlülere benzeme çabası neden? Onlar binlerce dolar kişisel bakımı için harcarken Halepte ölen çocuklar? Sağlıklı olduğuna şükretmek lazım bence Bacak meme hikaye
Valla çoğu kişi demiş ağda yapınca parlak oluyor diye de alakası yok ağda vücuda yaramıyor onların her bir bölgesine lazer yaptırıyor düzenli besleniyor krem sürüyorlar bitkisel olsun kozmetik olsun spor ayrı yapıyorlar ve ayrıca bol su tüketiyorlar
bakımlı her kadının bacağı öyledir :) tabi hastalık filan yoksa. şahsen ben bacaklarıma sprey bile kullanmıyorum gerek yok yağlı yağlı daha fena olur bence
bacak spreyı var suya dayanıklı onlardan sık hem parlıyo hem purussuz gosterıyomus yoksa yanı onlarda ınsan elbete bı kızarıklık bı çatlak herkesde var canım:)ya da yag surunce de parlıyodur
En İyi Cevaplar