Diğer Bacaklar nasıl her zaman fotodaki gibi parlar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne kullanmalıyım arkadaşlar?Sabah bembeyaz duruyor gıcık oluyorum bronzlaşsam bile parlak bir duruş yok. Mat duruyor. Bu tarz bir duruş olsa bile yeter bana Bacaklar nasıl her zaman fotodaki gibi parlar? Cevapla Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_GürkanŞAHİNBAŞ_ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 52% +1 yıl Parlatıcı ve renk koyulaştırıcı kremler var. Eski kız arkadaşımdan biliyorum. 😂 denemelisin bence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Etki etmedi çok ama çok beyazım Yorumla _GürkanŞAHİNBAŞ_ +1 yıl Hadi ya :) beyaz olmak da özeldir bence kendini sevmelisin. Yorumla Soran +1 yıl Yok ama hoş değil bu Yorumla _GürkanŞAHİNBAŞ_ +1 yıl Seni sen olduğun için beğensinler, sevsinler. Kasma kendini 😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bacaklar için parlatıcı Krem sprey falan satılıyor onlardan kullan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Etkili olur mu ki 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet canım istersen yüzüne sürdüğün bb krem ya da parlak fondöten aydınlatıcı falan var ya onlardan da sürebilirsim Yorumla Soran +1 yıl Deneyeceğim Yorumla
KimSooHyun03 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Sanki bacaklarinda habersiz çekmiş gibisi 😄😄😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben değilim ki o Yorumla KimSooHyun03 +1 yıl 😄😄😄 Yorumla
Yyeenniihheessaap Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Mezuniyet töreni :) kilotlu çorap dene incelerden 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz sabah gündelik şey altına giyince iğrenç oluyor Yorumla Yyeenniihheessaap +1 yıl Krem falan sürsen belki yağlı yağlı parlar :) yani hafif krem sür daha canlı dururlar belki Yorumla Soran +1 yıl Sabah güneşte olur mu ki deneyeceğim Yorumla Yyeenniihheessaap +1 yıl Bilmem dene :) Yorumla Soran +1 yıl 👍👍👍 Yorumla
ferdancnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Güzel ve hos yatmak usterdim simdi arasina koyup 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hani orda bacak iyi gorunmuyoki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olsun bu tarz olsun istiyorum ben Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Pavyonda mısın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka? Yorumla
seyyah Takip Et Guru Yaş: 109 +1 yıl Corap giy. p 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz çok belli oluyor Yorumla seyyah +1 yıl Cok ince ten coraplar var Yorumla Soran +1 yıl Sabah sabah ama olmaz ki Yorumla seyyah +1 yıl Etekle giyersin Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ya hava sıcak eziyet gibi geliyor Yorumla seyyah +1 yıl Guzel durur. Nasil bacaklarin Yorumla Soran +1 yıl Bembeyaz Yorumla seyyah +1 yıl Beyaz ten guzeldir aslinda Yorumla Soran +1 yıl Ben istemiyorum Yorumla seyyah +1 yıl Spreyler oluyo ondan kullanirsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Krem parlak gösterir 0 30 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl bacakların var ki Yorumla Soran +1 yıl Bembeyaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep uzun şeyler mi giydin beyaz böyle Yorumla Soran +1 yıl Yoo yapısal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güneşte falan dursan bronzlasirdi aslında Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor kızarıyor sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tüm vücudun beyaz o zaman senin Yorumla Soran +1 yıl Hayır işte sorun o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değil mi😦 Yorumla Soran +1 yıl Değil yüz kollar buğday hatta esmere kaçmak üzere Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok garip. Ama onlar sürekli güneşte durdugundan öyle Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum değişikler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl bişey giyeceksin üstüne Yorumla Soran +1 yıl Gömlek tarzı kısa elbiseler giyiyorum gündelik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Parlak çoraplar da var onlara baktın mi hic Yorumla Soran +1 yıl Baktım tabi ama sabah uyanınca ya da bikini üzerine elbise giyince hep çorap olmayacak bu tarz parlasın istiyorum işte normal duruş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman krem deniycen başka türlü parlatamazsin Yorumla Soran +1 yıl Pff pekâlâ deneyeceğim bakalım.Kız kardeşimin bacağı bu hiçbirşey kullanmadan böyle gıcık oldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkesin vücudu bir degilki ama😊 Yorumla Soran +1 yıl Öyle de ne güzel duruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görmeden bişey diyemem... senin bacakların da güzel duruyodur Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle hissediyorum seninkiler daha güzeldir Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Guzelll ya ne degili😊 Yorumla Soran +1 yıl Değil. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne inatcisin ama. Yazarmisin bana Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki nasıl istersen Yorumla
En İyi Cevaplar