Payet elbise sizce çok mu abartili olur? lütfen çok kisa yazdim okuyun anlamaniz için?

Ya arkadaslar 19 yasindayim, en yakin arkadasimin teyzesinin (27 yasinda) dugunu var cumartesi. Teyzesini taniyorum konusmuslugum var iyi kiz sever beni ama oyle pekte yakin degilizzz yani gorusmuyoruz.

En yakin arkadasim bana zorla kendisinin payet elbisenini vedi giymem için, sen benim kankamsin guzel olman gerekiyo, zorlaaa tamam dedirtti. ama benim içim pek rahat degil, sonucta ben kimim yani? tamam teyzesinin en yakin arkadasiyim ama ne bileyim çok fazla olacak, ordaki insanar bu kiz kim ki falan diye dusunecekler

Ben zaten payet elbise giymedim simdiye kadar hiç, tarzim degil ama giydiigmde yakisti. boyum 1.62, kilom 50. çok abartili olmamasi için saçim ve makyajim nasil olmali sizce???
Payet elbise sizce çok mu abartili olur? lütfen çok kisa yazdim okuyun anlamaniz için?

tam bulamadim ama Elbise bu tarz bisey,

Güncellemeler
+1 yıl
bu aradada teyzesinin en yakin arkadasitim yazmisim ama en yakin arkadasimin teyzesi olacakti pardon