Moda & Stil Sizce de fazla iddialı bir elbise değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kızlar siz giyer misiniz böyle bir elbise? Erkekler kız arkadaşınız bunu giyse ne tepki verirsiniz?Bence baş başayken giymeye uygun. Bununla dışarı çıksak düşünemiyorum olacakları bdmsmsnd Sizce de fazla iddialı bir elbise değil mi? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Devrim6219 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Elbisenin modeli yırtmacı güzel değil bu tarz yırtmaç çok daha güzel duruyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ben de beğenmedim elbiseyi Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 515 cevap paylaştı. Baş başa bir yemek ya da bir açılış veya davet olabilir ama heralde bununla sahilde yürüyüşe cikmazsiniz diye düşünmek istiyorum.Oyuzden dışarda giyilebilir sadece bacak dekoltesi var. Bence bir sakıncası yok dediğim gibi. 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İddialı bir elbise değil, sadece kalcaya kadar yırtmaçlı bir elbise.. Bu cesurluk değil, tercih.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İddialı’dan kastım elbisenin güzel olması değildi zaten. Bu kadar derin yırtmaç bence cesaret ister. Yorumla igdonducakss +1 yıl Bence istemez :)) Yorumla
Elfprincess Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Şık bir elbise. Romantik bir yerde yemeğe giderken vs tercih edilebilir. 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben giymem. Üstelik sanki eski tip perde kenarları takılmış gibi. 1 0 Yorumla
AtLaS_006 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Bu tarz kyafetleri cesurca filan bulmuyorum şahsi fikrim iddalı hele hiç bulmuyorum sağı solu acarak olmaz.. 1 0 Yorumla
nobodynocrime Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Gayet sıradan yırtmaçlı bir elbise. İddialı bulmadım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yırtmacı fazla geldi bana, o yüzden iddialı dedim Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Etme ya bu mu iddialı şimdi. Giymem ayrıca anca evlenince filan oda zor gibj😑 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İddialı derken güzel olduğundan değil yırtmacı fazla açık olduğu için dedim Yorumla dikenliyıl +1 yıl Yırtmaçlı giymeye gerek yok bi kere hiç sevmem Yorumla dikenliyıl +1 yıl Giyen giyer orası ayrı dışarısı için kısa etek bile uygun değil şimdi fazla düşündürüyorsun beni Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 825 cevap paylaştı. çok beğendim elbiseyi araştırdım hatta Alırım 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Masa ortusunden mı yapmıslar kıyafetı 1 0 Yorumla
ѕємραтιк_вєу Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evet iddalı da kim bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İtalyan oyuncu Giorgia Andriani Yorumla
Nehii_ir Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl bence değil çok daha açıklarını görüyoruz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bunu herkes gıymez rahat ol senn 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Mümkünse kimse giymesin zaten yırtmaç dışında bir olayı yok Cevap sahibi +1 yıl Kapalı mayo gıymez haşema giyer Cevap sahibi +1 yıl Sen kapalı mısın Soran +1 yıl Anlamadım Soran +1 yıl Değilim Cevap sahibi +1 yıl Kapalı kadınlar haşema gıyer demek ıstedim Cevap sahibi +1 yıl Bu soru nereden aklına geldı Soran +1 yıl Mayoyla ne alakası var şuan😅 fotoğrafları gördüm aklıma geldi. Cevap sahibi +1 yıl Sorular karıstıı