Kendi aklınızdan tasarladığınız hiç kimsede olmayan bir modeli terziye diktirmek mi ?
Yoksa mağazalardan hoşunuza giden modeli almak mı ?
Yoksa mağazalardan hoşunuza giden modeli almak mı ?
Hüseyin ÇAĞLAYAN diyorki evet kendi tasarımım.
model çizimi kalıbı bunlar tecrübe isteyen işler. artı heryer ısmarlama yapamaz. yapanlarda pahalı yapar.
mantık aramak için ilk kıyaslanması gereken konularda eleme yapmak gerekli kıyaslanacak gibi değilki birçok kişi için mantıklısı olsun.
Kendin tasarladığını kendin dikmen daha da mantıklı. Bu yolla hem istediğin gibi giyinmiş hemde modacılığa adım atmış olursun.
çizim yeteneğm var ama düğmeyi bile zor dikiyorum malesef .ş
özel günler için genelde terzi..
ara sıra kendi tasarladıklarımı biçip dikerim..
mağazada hoşuma giden model de olur..
Peki kendi diktiklerini giymek mi seni daha çok mutlu ediyor ? yoksa mağazadan aldıkların mı ? :)
kendi diktiklerimi mağazadanmı aldın nerden aldın diye sormaları:)) mutlu ediyor..
vauw :) bu güzeldi işte..
:))
teşekkürler:)
önce hazır giyimde istediğim birşey ararım bulamazsam diktirmeyi seçerim
Cevap
8Cevap
Mazada 300-500 e bulunan kıyafet daha güzel bir kumaş bulunarak çok daha uygun bir fiyata diktirilebilir (kadınlar için söylüyorum) erkekler içinse farketmiyor zaten .. Erkeklerde şimdiye kadar terzide diktiren birini tanımadım.
Eğer Bir tasarım yapabilcek yetenek varsa şık bir elbise tasarlayıp terziye diktirirdim ( tabi bayan olsaydım)
Ama mağazalarda da iyi modeller mevcut bayanlar için
hazırı varken neden bi daha diktirmek için uğraşayımki aklındaki model terziden istediğin gibi de çıkmayabilir hayal kırıklığı yaşayabilirsin
kendi aklından tasarladığın hiç kimsede olmayan bir model daha güzel olur
Tasarımın iyi ise olabilir ama bir şeye benzemiyorsa satın al.
her zaman sıradısı olmak daha iyi ama mantıklı degil:)
zevkime ne uyuyosa onu giyerim
ilk seçenek
ikiside:D
terziye dikim yaptırmak daha güzel
mantık mı?
Nevet ?
tıpkı senin gibi :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar