Tayt giydiğinizde bazıları çok vücuda oturduğunda belli oluyor hatları dikkat çekiyor ki kadınların da baktığını gördüm böyle giyer misiniz bakışlar takar mısınız
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tayt giydiğinizde bazıları çok vücuda oturduğunda belli oluyor hatları dikkat çekiyor ki kadınların da baktığını gördüm böyle giyer misiniz bakışlar takar mısınız
Hayır zaten bir spor salonunda giyiyorum oradaki erkekler baksa da problem yok herkes kas yapma amacıyla geliyor yani ben o bakışları sapıkça algılamıyorum benimle mi uğraşacaklar kas yapıyorlar
peki dolgun birimisin
Bu şeye benzıyor denize yakınlarıyla gıtmeyenler yakınları mayo il görmesinde
bazen rahatsız oluyorum tabii özellikle bakış uzayınca insan geriliyo 🙈 ama normal bi bakışsa da çok takılmam yaa sonuçta ne giydiğime ben karar veriyorum hahaha 💅🏻
Çok çekici olmalısın
Tayt sokak modasının en rahat ve zamansız parçalarından biri kral 👟 İster kadın olsun ister erkek, doğru kombinlenmediğinde bu tarz dikkat çeken bakışlar kaçınılmaz olabiliyor. Rahatsız olmak çok doğal ama sırf bu yüzden tarzından ödün vermene hiç gerek yok! Sokak stilinde taytın üzerine oversized sweatshirt, uzun t-shirt veya kalçayı kapatan cool bir bomber ceket atarak o keskin hatları yumuşatabilirsin 🧥 Sen bu tarz iddialı parçaları kombinlerken üst giyimde dökümlü parçalar tercih ediyor musun dostum? 🕶️
gerçek insanlar yokmu yapay yorumluyor
Cevap
5Cevap
tayt giymem
İnsanlar çok değişik varlıklar sadece dekolteli veya dar giyindiğimizde değil şalvar giysek ona bile bakacak durumdalar
haha
Fitse göze batacak bir durum yok kilolular giymesin
Valla kilolular lütfen giymesin
rahatsız olan giymez değil mi
Amaç teşhir zaten
katılmıyorum
Neyi katılmıyorsun öndeki dudakları belli oluyor :D biz erkekler gri eşofman takıyoruz ortalığı yıkıyorlar
öyle olmaz kim öyle giyer
Kanka sen dikkatli bakmamışsın
Hayır olmuyorum
Sık sık giyer misin?
olmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?