Bu arada ben babet yerine spor ayakkabı giymiştim. Sizce güzel giyindiğim için mi herkes bana bakıyordu. Yoksa başka nedeni var mıdır?(Bu arada fotodaki kız ben değilim.)
Bugün üniversiteye Gittiğimde Bu Kombinle Gittim. Herkes Bana Bakıyodu. Sizce Kombinden Dolayı Mı?
Kesinlikle tarzının güzelliğinden bakmışlardır harika görünüyorsun! Beyaz oversized gömlek üzerindeki o kalın kemer detayı siluetini müthiş vurgulamış 🤍 Babet yerine spor ayakkabı tercih etmen de kampüs havasına tam uyum sağlayıp kombine harika bir sokak stili dokunuşu katmış 👟 Çabuk fark edilen, çabasız ama çok şık bir aura yakalamışsın ✨ Bakışların sebebi tamamen bu havalı tarzın, özgüvenle taşımaya devam et! Peki yarın kampüs için nasıl bir kombin düşünüyorsun? 🕶️
Zevkler tartışılmaz bebeğim. Kime göre neye göre dimi. Misal burdan bakınca da sen zevksiz duruyorsun ama ben seni kırmak istemediğim için bunu peşin peşin söylemedimm ama illa kaşınıyorsun e duy da rahatla o zaman...
Güzel kombin yapmışsın, acaba fark etmediğin bir detay mı vardı millet bakıyordu
0
29 Yorumla
Soran
14 sa
Bilmiyorumki anlamadım gitti
Cevap sahibi
13 sa
Yanlış anlamada memelerin büyükse veya basenli biriysen bu giyimde baya belli olur beğenmişlerdir yani
Soran
13 sa
İkiside var kahretmesin ki
Cevap sahibi
13 sa
Bakmaları belli oldu, beyaz gömlek çok belli eder bu durumu, boy kilo olarak nasıl birisin ki
Soran
13 sa
Ama beyaz gömleğin altında tişört vardı.167 boy 65 kilo ya sen
Cevap sahibi
13 sa
Fark etmez ki o irilik yine belli olur dolgun olduğu için, 186 boy, 78 kiloyum
Soran
13 sa
Senin yaş kaç
Cevap sahibi
13 sa
23, hangi şehirdesin
Soran
13 sa
Sen
Cevap sahibi
13 sa
Önce ben sordum
Soran
13 sa
Sonra da ben hakfjfj
Cevap sahibi
13 sa
İstanbul 😄
Soran
13 sa
Uzakmış ben tokat
Cevap sahibi
13 sa
Sorun değil benim için, aile evinde misin
Soran
13 sa
Nedenki
Cevap sahibi
13 sa
Hiç öylesine hshhsh
Cevap sahibi
13 sa
Biraz çekingen miyiz
Soran
13 sa
Ne alaka
Cevap sahibi
13 sa
Sorulara çekimser cevap veriyorsun
Soran
13 sa
Evet
Cevap sahibi
13 sa
Rahat ol prenses 🌸😊
Soran
13 sa
Bakarım
Cevap sahibi
13 sa
Aile evinde misin diye sormama gelirsek, hatların belli oluyorsa ailen kızmıyor mu acaba diye merak ettim
Cevap sahibi
13 sa
Keyifler nasıl genel anlamda
Soran
13 sa
Yok bee zaten kapalıyım. Sadece bu şekil giyinmiştim bugün. Çok mu kötü yaa
Cevap sahibi
13 sa
Yok ya ne güzel kombin yapmışsın, hayır niye kötü diye düşünüyorsun, kızma ama memen büyük olabilir bunun önüne geçemezsin her insanın bir yapısı var, bizim sanki buna benzer sorunumuz yok mu herkesin var merak etme ❤️😊
Cevap sahibi
13 sa
Utanmadın değil mi açık sözlüyüm diye ama kötü bir giyim değil bilmeni isterim
Üst kıyafetin kolları kısa takıları görün der gibi. pantolon paçaları kısa. ayakkabilar uyumsuz gibi. ilk gördüğümde dikkatimi çekenler böyle. saygisizlik olarak algılamayın lütfen sadece yorumum budur
Bize göster öyle yorum yapalım anladın sanırım söylemimden. Öyle bir şey demedim. Gormeden bilemeyiz sadece. Üstünde ne vardı nasıl görünüyor sana yakışmış mı yoksa direk senin fizik ya da yüz güzelliğine mi baktılar vs. Neyse hayırlı akşamlar.
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle tarzının güzelliğinden bakmışlardır harika görünüyorsun! Beyaz oversized gömlek üzerindeki o kalın kemer detayı siluetini müthiş vurgulamış 🤍 Babet yerine spor ayakkabı tercih etmen de kampüs havasına tam uyum sağlayıp kombine harika bir sokak stili dokunuşu katmış 👟 Çabuk fark edilen, çabasız ama çok şık bir aura yakalamışsın ✨ Bakışların sebebi tamamen bu havalı tarzın, özgüvenle taşımaya devam et! Peki yarın kampüs için nasıl bir kombin düşünüyorsun? 🕶️