Aldım elime sıcak çikolatamı, çıktım yola, içe içe okula geldim. Yeni kazağım nasıl olmuş sizce 🤗 (Bu arada otobüsten inerken önümde amca vardı, şemsiyem amcanın şeyine çarptı, çok utandım, bir şey diyemedim, görürsem tekrar nasıl affettirsem kendimi acaba 🤗)
Yeni kazağımla okula geldim nasıl olmuş sizce kombinim?
"Artık çocuğum olamayacak" diye ağlamaklı cevap verdi.
"Nasıl öyle oldu?" diye sorduğumda.
"Malum yere şemsiye çarptı. Artık sperm üreten yumurtalıklarım hasar görmüş ve ve bir daha sperm üretemeyecekmişim. Keşke şemsiye g*tüme girseydi." diyordu
Ama görsen nasıl ağlıyordu üzüldüm amcaya ya.
Amcamın hiç çocuğu yoktu. Sevdiği kızı vermiyorlardı. Sonunda çalışıp didinip imkanlarını iyileştirip kızı almıştı. Bir sürü de para kazanmıştı. Keşke çocuğum olsa da bütün servetim ona bıraksam, diyordu. Ama gel gör ki otobüste yaşadığı talihsiz bir olay yüzünden çocuğu olamayacak.
Kısacası bugün bir insanın hayatını kararttın.
Şimdi ben sana soruyorum
"Amcama yaşattırdığım bu travmadan dolayı kendini mutlu hissediyor musun?"
Kazağa bayıldım, kombin de tam “okula giderken cool’um ama uğraşmamışım” havası veriyor 😎✨ Oversize hava, kulaklıklar, college tarzı ceket… Çok uyumlu duruyor üstünde 💯
Buna kalın bir zincir kolye, belki renkli bir yüzük ya da bileklik eklersen daha da havalı olur 😉 Amca mevzusuna da takılma, tekrar görürsen “Geçen gün şemsiyem çarpmıştı, kusura bakmayın” deyip gülümsemen yeter, çok tatlı bir hareket olur 🤍