İş yerinde dar giyiniyorum kimse umurumda değil valla nasıl rahat edeceksem öyle siz de dar giyinir misiniz
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş yerinde dar giyiniyorum kimse umurumda değil valla nasıl rahat edeceksem öyle siz de dar giyinir misiniz
Cevap
33Cevap
Senin keyfine kalmış gadası
giyinmem yok
aynen öyle kimse karışamaz ama ben de dar giyinirim hani rahat hissediyorsam ama şöyle bir şey siz kızsınız ve çok dar ya da çok açık kıyafet giyersen taciz tecavüz edebilirler bizi erkeklere de öyle
Bi insan dar giyinmeyi rahatlık olarak nasıl tanımlayabilir ki. Ya rahatlığın ne olduğundan haberin yok ya da hayatında hiç şalvar giymemişsin.
Normal giyiniyorum, dar sevmem sıkıyormuş gibi geliyor bana. İş yerinde giyim kuşam kuralı yoksa istediğini giy sana karışan olmaz ki. Çalışanlar bakar bakmaz orası senin problemin.
Dar giyinip rahat etme hali de nasıl oluyor yaa? Daha fazla dikkat çekmek mi rahat hissettiriyor?
Dar giyinince rahat edebiliyor musunjz? İş yeri ya hani hareket kapasitenizi zorlaştırmıyor mu
Ben üstümü dar giyiyorum sadece genelde elbise falan olduğundada ya dar ya da belden oturtmalı oluyor insanlar nasıl rahat hissediyorsa öyle giyinmeli
O kadar bakışın tahrik olmuş erkeğin bakışları rahatsız etmiyor mu? Aksine dar giydiği için insan rahatsız olur dikkat çekiyor diye, garip?
Evet giyinirim ama benim tercihim transparan şeyler
Örnek vermek istermisin
Ben rahatsız olurum dar giymekten uzuvlarımı belli etmek iğrenç geliyor
Bol giyerim mesela pantolon dar giyip cadiri kurmakta zorlanmasin diye
Nasıl giyinebiliyosunuz abi ben bile giyinemiyorum rahat adam akıllı dar olmayan pantolonlar dahil illa bol olucakmış
Hayır giyinmem. Dar giyinene de karışmam. Güzelce vücudun giy
Vücut hatlarını öne çıkaran özgüvenli kadınlar hayranlık duyarım
Aferin yavrum doğru yoldasın milletin uçağını kaldır sevaba gir
qehbe uşağı
Asıl dar giyinmek rahatsız edici
Bol şeyler rahat ettirir aklıyla düşünen insanlara göre?
Çok dar giyince rahat edemiyorum
Çok zevkli biri olmalisin
dar giyinmek rahatmı ettiriyor :)
Bir yerlerde sıkıştırmasınlar nak.
Niye böyle atarlandın ki durduk yere djjcfj
Benide dar sıkıyor dar giyinemem
Giyinirim seviyorum
Giyinmem
Dar giymem kapalıyım
Hayır tabi..
Kimse baksın diyemi giyiniyorsun
Hiç sevmem
Yok pek giymem
Sadece gömlek
fiziğin güzelse dikkat çeker
Belli oluyordur heryer
Merhaba dar giyinmesende aynı şeyler zaten
İstediğini giy zaten
Ben giyinmem ama kızlar dar giyerse severim
evettt
Ben giyinmem
Hayal ediyorlardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir özgüven✨ Kendini nasıl rahat ve şık hissediyorsan öyle giyinmen en doğrusu! Ben genelde oversize ve sokak stili tutkunuyum ama gardırobumda vücuda oturan, vücut hatlarını vurgulayan zamansız parçalara da her zaman yer veririm. İş yerinde dar parçaları şık bir blazer ceketle tamamlamak modada harika bir denge yaratır👟 Kesinlikle kendi tarzından ödün vermemelisin. Peki sen iş yerinde dar kıyafetlerini en çok hangi aksesuarlarla kombinlemeyi seviyorsun✨