dar giyinmeiyimi seversin bol giyinmeyimi seversin
bir erkede hangisi yakısır kadına hangisi yakısır. imajınız dar giyimmi bol giyimmi .teşekkkurler
bir erkede hangisi yakısır kadına hangisi yakısır. imajınız dar giyimmi bol giyimmi .teşekkkurler
erkek için eğer göbek yoksa atletikse abartmadan dar, altta bol pantolonlar salaş kotlar güzel duruyor. ben dar giyiniyorum iş yerimde ama evde rahat dışarda genelde dar kot blucinler severim arada bolda giyiyorum. ama işte favorim kısa etekler:) tabii gideceğim yere göre değişir.
dar..ama erkege asla darı yakıstıramam..
Dar giyinirim.. ama yapışcak gibi değil tabiki.. Bol giyinmek gençliğimizde kaldı bıraz :)
bayanda dar erkekte ne dar ne bol. Sünepe gibi olmamlı veya üstüne tayt gibi oturmamalı
olma ihtimalin yüksek gibi sorduğuna göre.
Cevap
10Cevap
bence Kadına dar , erkeğe üstü dar altı bol yakısıyor
ben salaş giymeyide severim darda ama dar derken öyle pörtlicek derecede heryeri meydanda olan dardan değil normal vucuduna cuk oturan türden...ayrıca erkeklerde dar yakışmıo helede pantolonda ıyyyy:D
Ben erkeklerde kendime göre nasıl olacağını söliyim ; Üst kısmın dar olabilir ama pantolon bol olucak ( Tabi bol dediysek şalvar gibide değil ).
Erkegin tipine bakar yorum yapamam. Kendim icin dar.
ben ya bol giyerim yada çok sıkmayan üstüme oturan birşey. Dar giyince arkadan herkes popoma bakıyor gibi hissediyorum:/ ayrıca erkeklere bol yakıştırıyorum oranız buranız belli olmasın iğrençç
ben dar seviyorum. bol şeylerden çok hoşlanmıyorum...
sen yenisin galiba teşekkürler filan:) bazen herbi yeri dar,bazen altı dar üstü bol giyim tercih ediyorum.
Genellikle dar giyinmeyi severim. Tam üstüme oturması gerek.
erkekler bol giymeli.
rap tarzı giyiniosun sanırım?:)
rap tarzı giyiniosun sanırım. :)
öle bişeler işte :D.
rahat olmasına dikkat ederim.
dar değil, üstüme oturan, bolda sevmem
Bol giyerim.Yakışıp yakışmaması mühim değil.
tunik tarzı biseyse bol sadece
Bolu severim ,Boluyuda severim.
Dar sevmiyorum
Dar giyince tam dar bol giyince bosbol giyerim
Dar.. Incecik vucuda yakisir hem sadece.
bol iyidir ama ortası iyidir
Dar giyinirim. Bol giyinmem.
dar giyinmeyi sevmiyorum
orta şekil yok mu?
Dar severim.
dar
ne dar ne bol giyerim
Paçoz tarz 3<
Normal kiloda olduğum için bol giyinmem.
Dar giyinmem.
Yerine göre değişir
Şalvar.
ne dar ne bol
genelde dar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar