Ben kadın olsam asla açık giyinmezdim. Bir de şey diyorlar ya benim bedenim benim kararım. Ben açık giyineceğim sen bakmayacaksın vs. Biz erkekler öyle açık giyinsek aynı şeyleri söylesek ortalığı ayağa kaldırırlar 😂
11 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Bir erkek neden, konu kendi kadını olmadığı sürece başka kadınların giyimi ile alakalı konuşmayı kendine hak görür? Valla ben erkek olsam, böyle lüzumsuz hadsiz gereksiz boş yorumlar yapmazdım. Bir ağırlığım olurdu, yorumumu bilmek istedikleri zaman yapardım, Öyle rabbim çene vermiş el vermiş diye konuşup yazmazdım.
Bende kafatasının içinde beyin olmasına rağmen onu kullanamayan insan görmekten sıkıldım, Yaratılışı insan olup davranışı hayvan özentisi olan yaratıklarla aynı dünyada var olmaktan bıktım ama napacaksın yaşadığımız yer "Dünya"."Cennet"değilki her istediğimiz olsun.
söylediğimi üzerine alınıyor olman bile bu testde rakip olmamamız için yeterli bir neden benim için.
Çıplak kadın görmek istemediğini söyledinn, bende buna istinaden görmek istemediklerimi söyledim. Nasılkı çıplak kadın lafını ben üzerime alınmaddıysam, sende Kafa tasının içinde beyin olmasına rağmen bunu kullanamayan insanlar lafını üzerine alınmayacakdın. Ha alınıyorsan, burada sıkıntı sendedir. Bende değil.
Üslubum üslübuna mükabildir. Yanlış bir üslupda yanlış bir cümle kurduğumu düşünmüyorum. Varsa bir yanlış, o da senin başta söylediğim gibi Dünyadan Cenneti bekliyor olmandır
Üzerine yanlış bir şeyi alınıyorsan ve nedeninin benim üslubum olduğunu belirtiyorsan, Üslubumun yanlış olduğuna varıyorsundur.
Ayrıca, Her rahatsız olduğunu bu şekilde dile getiriyorsan zaten Polyanna olamazsın.
insanların tercihleri makara konusu olmamalı, iyi günler
@sofsof3602 Bir kız, açık olmadığı halde açıklar hatta çıplaklar için, nataşalar için söylenmiş bir şeyi neden üzerine alınıp da cevap vererek laf sokma gereği duyuyorsa o da senin genel bağlamda söylediğin bir şey için üzerine alınması doğal.
Kusura bakma da sokakta BEN G*TÜMÜ BİLE AÇARIM BAKMAYACAKSINIZ diyen ama kapalı kapılar ardında otobana dönmüş çıplaklardan hemcinslerin de dahil ülkenin çoğu rahatsız. O eskortları savunmana gerek yok. Hemcinsin diye hiçbiri senin babanın kızı değil.
nie sen konu sen olmayınca o konuda yorumda bulunmazmısın? Ben ne herhangi bir şeyi üzerime alınmadım, nede kimseyi savunmadım. Benim bahs etdiğim şey tamamen farklı bir şeydi. Bu yüzden rahatsız olduğum 2 örnekde vermişdim hatda. Katillerle, T@cizcilerle, Tecavüzcülerle, çocuk eti/kanı ile beslenenlerle, lezbiyenlerle, geylerle, Psikopatlarla, sırf canı sıkıldığı için karşısına çıkan ilk kişiyi balta ile doğrayıp öldürenlerle aynı dünyada yaşıyorsunuz. Ve bu gibi binlerce tür insanlarla aynı dünyada yaşıyorsunuz, rahatsız olduğunuz ve haykırarak isyan etdiğiniz konu gerçekten size ait olmayan vücutların sergileniyor olmasımı? Bana kalırsa en zararsızı onlar..
Onca lafımın özü şu, Dışarıda sana ve hatda sevdiklerine psikolojik ve hatda fiziksel zararı olma potansiyeline sahip türlerle aynı dünyada yaşamayı kabulleniyorsan, size zararı olmayıp kendi hür iradesi ile istediğini giyme özgürlüğü olan insanların varlığıda rahatsız etmemeli. Buna hakkın yok
@sofsof3602 Kusura bakma da BEN G*TÜMÜ BİLE AÇARIM BAKMAYACAKSINIZ diyerek benim gözüme gem vuracağını zanneden kızın kıyafetine laf etmeyi geç onun a*ına çakarım ben anladın mı?
"""Katillerle, T@cizcilerle, Tecavüzcülerle, çocuk eti/kanı ile beslenenlerle, lezbiyenlerle, geylerle, Psikopatlarla, sırf canı sıkıldığı için karşısına çıkan ilk kişiyi balta ile doğrayıp öldürenlerle aynı dünyada yaşıyorsunuz.""" demişsin.
"Lezbiyenlerle, gaylarla" kısmı hariç diğer yazdıklarına katılıyorum. Lezbiyenden, gaydan kimseye zarar gelmez ama GÖTÜMÜ BİLE AÇARIM BAKMAYACAKSINIZ diyen kaşardan herkese zarar gelebilir, herkese iftira da atabilir o.
senin karın ağrını şimdi anladım, dahada kelime israfı etmicem. iyi günler
@sofsof3602 Neymiş benim karın ağrım.😄 Laf bildin de konuşmuş gibi yapıyon?😅 Ucunu kanattıysan konuş!😂
Sen istiyorsunki bu dünyada hiç sınav olmasın. Soru olmasın. Öyle dümdüz yaşayıp cenneti kazanayım. Yok öyle bir dünya. Benimde Nefsine hakim olmasını bilmediği için her zorda ağlayana harcayacak lafım yok kusura bakma.
İlgini çekse ve çevrede helal et sayısı az olsa domuz etini bile yersin sen iştahla, savunmanda "Nefsimle oynadılar, açtım yedim"diye yaaparsın.
@sofsof3602 Kadınların sınavı da bedenini kapatmak üzerine ama gelgelelim ki sınavın sadece erkekler için olduğunu düşünüyorlar. Kendi kendinizi sınavdan muaf tutmuşsunuz.😂
Gerçek din öyle demiyor ama bazı kadınların kafasındaki dine göre kadınlar g*tünü bile açacak ama erkekler gözünü kapatmazsa sınavı kaybedecekler.😂
Ayrıca domuz etinin savaş ve kıtlık durumunda hayatta kalabilecek ölçüde yenmesi haram olmuyor, buna cevaz veriliyor. Laf sokarsan bu detayı bilmeni isterdim.🤣
1. Ateistlerle yaşadığın dünyada kimsenin inancını sorgulamıyorsan, kapanmayanlarında açıklığını sorgulayamazsın. Senin anlamadığın kısım bu.!
2. Ben sana kıtlıktan bahs etmedim zaten, yazılanı evirip çevirip işine geldiği gibi yorumluyorsun
@sofsof3602 Yaaav helal olan hindi eti bile ilgimi çekmiyor. Hastalık taşıyan domuz eti mi ilgimi çekecek. Varsayım üzerine konuşma!😅
Çıplaklığı sorguladığım falan yok onu nereden çıkardın. Sorgulayan kişiye yap bu yorumunu. Sorgulayacak bir durum yok ayrıca. Her şey ayan beyan ortada. Zekâsıyla, yeteneğiyle, iletişimiyle, vizyonuyla hiçbir fayda değer üretemeyen insan dişisinin hayatta kalmak için tek sermayesi ve kozu bedenidir. Çünkü kadın bedeni estetik, kıvrımlı ve tüysüz olduğu için; moda, dans, müzik, eğlence vb. bilumum sektörlerde istihdam ediliyor.
Mesela Banu Alkan, ülkenin gelmiş geçmiş en büyük seks putudur.🔥💦 O güzellik ve seksi vücudu olmasa hayatta hiçbir b*ka yaramayacağını hepimiz biliyoruz. Oyunculuğu bile beş para etmez bir embesil. O yüzden hiçbir filminde kendi sesini kullanmadı. Dublajla oynadı.😅
Yani demem o ki. Hiçbir şeyinizi sorgulama ihtiyacım yok. Her şeyin farkındayım. İsterseniz anadan üryan gezin ama soyunuk gezip de sokak ortasında kameralara artistlik yaparak kimsenin gözüne yasak koymayın.🤣
Zekâ, yeteneklik ve çalışma butonuyla ne kendisi ne de çevresi için üretebileceği hiçbir fayda ve değer olmadığı için. Elindeki tek kozu ve sermayesi bedeni. Çünkü kadın bedeni, estetik ve tüysüz yaratıldığı için de talep görüyor İlk Çağdan beri. Sanayi Devrimi sonrasında da kadın bedeni eğlence, moda, müzik, dans vb. sektörler vasıtasıyla daha da önem kazandı ve kadın vücudunun piyasası yükseldi.
abi ne var ya giyinsinler nolmuş almanyadayım burdada giyiniyorlar biride çıkıp niye açık giyiniyorsunuz demiyor kızlara
Açık giyinen kadına bakarım ama neden açık giyiniyorsun diye sormam
Erkek bakma konusunda zaafiyetli kadın açma konusunda. Bakılma konusunda. Bakılır hissetme konusunda. Bu yüzden erkek olsun olmasın kadınlar olsun olmaısn yalnız da olsa bu ona iyi hissettirir. Ama yerini ayarını ayarlamak önemli bence de.
İlgi çekmek için baksınlar diye
Takma böyle şeylere!!
Ne anlatıyorsun ya
😤
Sakıncası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kral, moda dediğimiz şey tamamen bir kendini ifade etme biçimidir 🕶️ Herkes kıyafetleriyle kendi enerjisini, özgüvenini ve ruh halini dışarı yansıtır. Açık ya da kapalı giyinmek kişisel bir tarz meselesidir ve insanlar sadece kendilerini o kombin içinde şık, rahat hissettikleri için tercih ederler ✨ Biz erkekler de yazın şortumuzu, tişörtümüzü giyip kendi tarzımızı yaratıyoruz neticede 👟 Sen genelde nasıl bir tarzda daha rahat ve özgüvenli hissediyorsun dostum? 🧥