Bir kadın neden açık giyinir ya da giyinmek ister?

Ya ben sürekli ailesi tarafından giyim konusunda kısıtlanan biriyim, normalde açık giyinen biri değildim ama zamanla heves etmeye başladım... Çünkü çok beğendiğim hafif açık kıyafetleri bile yok omzu açık yok dar kıyafet diye almadılar ve benim de içimde o çok beğendiğim kıyafetleri giymek kaldı... Mezuniyet balosunda bile milletin annesi babası kızının giyimine karışmazken benim babam aldığım kıyafetin sadece kolları açık diye tavır yaptı söylendi... Onun yüzünden türbanlı kızlar gibi giyiniyordum ama türbanlı değildim herkes bana aaa senin bir tek başörtün eksik diyordu tabii güzel bir şeydi ama baskılanmak güzel değildi. Bu baskıdan kurtulmak için artık şehir dışında üniversite okuyacağım. Belki de o giydirmediği kıyafetleri hiç görmediğim hiç giymediğim ve çok merak ettiğim için (sonradan görme tabiri bu duruma uygun) kıyafetlerim daha abartılı bir açıklıkta olacak onun yüzünden... Oysaki karışmasaydı ben zaten o kıyafetlerden hevesimi alacaktım ama şimdi içimde kaldı hem de bir buruklukla beraber... Tabii herkesin giyinme nedeni farklı. Peki ya siz?

Güncellemeler
+1 yıl
Yaa ben pişman oldum aslında açık da giyinilmez doğru söylemiş babam hem İslam'a göre de doğrusu bu ama maalesef ki kılık kıyafetleriyle bize kötü örnek olan hemcinslerim var yani bunu düşündüm de ben de açık giyinip diğer kızlara kötü örnek olmak istemem. Kul hakkı bu yani... Allah hepimize hidayet versin, bana da iman gücü versin yolundan asla saptırmasın.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya bu soruyu sorduğum için de üzüldüm açıkçası kendime bir inat uğruna ne hallere düştüm bee Allah yolundan ayırmasın. En iyisi edepli giyinmek. Allah ahirette nefsimle mücadelemin mükâfatını verecektir elbette.