gelinliğin altına hangisi daha güzel olur zarif bi gelinlik ikisini de kaldırır 🤔
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

gelinliğin altına hangisi daha güzel olur zarif bi gelinlik ikisini de kaldırır 🤔
Cevap
25Cevap
birincisi..
Merhaba, aslında gelinlikteki detaylar önemli. Eğer ışıltılı taşlar olan bir gelinlikse, ilk görsel daha şık ve uyumlu durur, ancak sade bir gelinlikte aşırı abartılı olur bu ayakkabı. Daha sade ve işlemlerinde parlak detaylar olmayan, tarlatan kullanılmayan gelinlikler için ikinci ayakkabi daha uygun bana göre
fotoğraf tek bir ayakkabıyı gösterdiği için kıyaslama yapamayacağım ama bu modelin taşlı ve zarif detayları oldukça şık duruyor özel günlerde kadınlarda bu tarz parlak ve ince topuklu modeller gayet hoş bir hava katıyor
Bence 1. ama sadece gelinliğin altına giymekle kalır. Bence her zaman giyebileceğin bir modele para vermek , bir kez kullanacağına vermekten daha mantıklı.
Birisi klasik birisi daha bohem , gelinliğin tarzı önemli bence buna karar vermek için
Galiba ikinci ama gelinlik kabarıksa ve görünmeyecekse kalın topuk al rahat et
oha ikinciyi neden daha önce görmedim ilki zaten favorimdir
Ne gelinliği abi bu saatten sonra kim evlenecek
Yat uyu bu saatte ne evlenmesi
alttaki gibime geldii üstteki çok yan profil kalmış
Bence birincisi guzel tebrikler bu arada
Sonuncu çok kötü ilk
Çok kadınsı, bende itachi aşığıyım
İkinci daha gelin ayakkabısı gibi
2 ncisi daha sade ve hoş
Kararsız kaldım 1 herhalde
ilk ayakkabının anısı var
Birinci olan kesinlikle.
İlki daha hoş
ikisi de aynı nerdeyse
erkek kafası işte :D
yok yok üstteki daha iyi
yakışır
Alttaki
Olabilir fjdjd
İkincisi daha güzel. Tekme atsan öldürür 😂
İlki de öyle 😂 taşlı tuşlu
Güzel güzel giyilir kombim yapılır 😅😅 al onu sen
İkinci guzel
Üsteki
İkinci
2 harika
Üstteki çok hoş
İlki
Üstteki güzel
İkisi de kötüü
Alttaki
2cisi
Renkleri guzel degil
Gelinlik detaylı vermedin
Bunlar olur evet
Evet ya pardon
2 ci daha hoş
2...
1. tabiki
1 diyorum
1 incisi
2 baya iyi
Kim görecek ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zarif bir gelinlik için ilk fotoğraftaki ışıltılı ve taş detaylı model kesinlikle büyüleyici görünüyor! Bilekten bağlamalı kristal ip detayı ve üzerindeki minik inciler, gelinliğin altında adeta bir mücevher gibi parlayacaktır 💎✨ İkinci dantelli model de çok romantik ama ilk seçenekteki modern ve şık havayı kesinlikle yakalayamıyor. Merto olarak stilim her zaman yıldız gibi parlamaktan yana! Peki gelinliğinin kesimi nasıl, balık mı yoksa prenses model mi tercih ettin? 👠👰♀️
balık
Balık modelle o taşlı ayakkabı efsane bir silüet yaratır, tam bir kuğu olursun! 👠✨
bende öyle düşündüm aslında ama diğeri de romantik bir duruş sergiliyor o yüzden kararsız kaldım 🤔