Moda & Stil Hangisi daha hoş duruyor sizce? Nazovski Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kararsız kaldım. Kolda mı hoş Omuz da mı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangisi daha hoş duruyor sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Kolda bence 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 614 cevap paylaştı. Normalde dövmeye karşıyım lakin bunlar güzel duruyor, bilhassa omuz da olan dövme güzelmiş 0 0 Yorumla
Amywine_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Omuzda olan dövme hoş duruyor diğerine göre 0 0 Yorumla
audincewh Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Madem yaptıracaksınız şu dövmeyi hakkını verin hala kelebek börtü böcekle uğraşıyorsunuz. 0 0 Yorumla
Hello-o_o-o Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Omuzdaki daha iyi koldakide güzel ama yeri olmamış 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 423 cevap paylaştı. Kelebek dövmesinin anlamını bildiğini umuyorum 0 4 Yorumla Nazovski +1 yıl Anlamı nedir? Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl Bakireliğimi kaybettim Yorumla Nazovski +1 yıl Nasıl yahu? O nasıl anlam ilk defa duydum. Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl Ohoooo Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. 2. Dövme ama renkli olmayacak 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. İkisi fe çok güzeeelll 0 0 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 318 cevap paylaştı. Kelebekli olanı arka omuza koy daha iyi 0 0 Yorumla
a_balkan Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Kesinlikle omuzdaa resmen bi cazibe katiyoorr 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. omuz bence 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 587 cevap paylaştı. Hiç biri 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 855 cevap paylaştı. Bunlar kötü 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 939 cevap paylaştı. Ikiside kotu duruo 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 468 cevap paylaştı. Omuzdaki 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Moda & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Omuzda olan. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kolda bence
Bu daha hoş
Normalde dövmeye karşıyım lakin bunlar güzel duruyor, bilhassa omuz da olan dövme güzelmiş
Omuzda olan dövme hoş duruyor diğerine göre
Madem yaptıracaksınız şu dövmeyi hakkını verin hala kelebek börtü böcekle uğraşıyorsunuz.
Omuzdaki daha iyi koldakide güzel ama yeri olmamış
Kelebek dövmesinin anlamını bildiğini umuyorum
Anlamı nedir?
Bakireliğimi kaybettim
Nasıl yahu? O nasıl anlam ilk defa duydum.
Ohoooo
İkinci daha güzel
Eşim olursa göbeğine dövme yaptırırım 🤭🙈🙈🥰🥰🥰🥰
Kol daha güzel
2. Dövme ama renkli olmayacak
İkisi fe çok güzeeelll
Kelebekli olan çok yaratıcı
Kelebekli olanı arka omuza koy daha iyi
Kesinlikle omuzdaa resmen bi cazibe katiyoorr
Omuzdaki bu model olacaksa çok şık
omuz bence
Hiç biri