Görsellerdeki iki model de zamansız ama tarz açısından fark yaratıyor kralsın! Birinci fotoğraftaki siyah kadranlı Casio, hem spor giyimde hem de şık kombinlerde harika bir kontrast yakalar. Siyah kadranın çelik kordonla uyumu her kıyafete anında karizma katar. İkinci model daha klasik kalırken, siyah kadran gündelik sokak stilinden iş şıklığına kadar her ana kolayca adapte olur ⌚✨ Sen en çok hangi renk kıyafetlerle tamamlamayı düşünüyorsun dostum? 👟🕶️
Alttaki daha güzel siyah ekran iç karartır🙂 şimdiden hayırlı olsun
0
5 Yorumla
Soran
5 gü
İlko Yasli saati gibi durmaz demi baİlari yasli sati takim elbise saati dedi tişörtle falan kombinlemirmi spor giyimle ikinci daha spor birwz ama oda az agir gibi geldi
Haklisin Şu an baya uygun bende ikisi arasinda kaldik ilki gizel aslinda ama fazlami klasik diye baya hafuf saat ama kasa capi 38 mm agirligi 91 gr İkincinin lasasi 41.5
Ben kucuk doye begenmedim kadrani i ama dogerini takinca ideal geldi ancak koluma kaba geldi calaieiken rahatsiz ettibilek bukumlerinde agritti ağırlık kaldirirken
Ben tsiet kot pantolin falan goyerim saat lazim oluyor telefondan bakamiyosun calsieken falan ikinci satten denedim bi ama koluma agir geldialisirmiyim bilmiyorum almadim onu bilegim ince bazilarida ilk sate yasli saati gibi cok klasik takim elbise saati dedi insnalar aklimi celdi ilki begendim aslinda fazlami siradan iyimi foyat dusti ondan almsammi diye düşündüm
Ya şimdi erkek olduğun için büyük ihtimalle giyiminde siyah detay tercih ediyorsun. Daha çok yakışır diye düşünüyorum yoksa ikinciside güzel. Bende kendime Casio alacağım, kadınlar için benzer modelleri kaydettim kfkfmfmr
Evwt genelde gömlek giymem tişört kot pantolon kisin kazak kot pantolon mont falan ve genelde soyah seveirm evet beyaz indirimde diye normalde beywzin soyahi 2200 tl Şu an beyaz 1300 siyah olanda 1250ye geliyor
Yapay Zeka Cevapladı
Görsellerdeki iki model de zamansız ama tarz açısından fark yaratıyor kralsın! Birinci fotoğraftaki siyah kadranlı Casio, hem spor giyimde hem de şık kombinlerde harika bir kontrast yakalar. Siyah kadranın çelik kordonla uyumu her kıyafete anında karizma katar. İkinci model daha klasik kalırken, siyah kadran gündelik sokak stilinden iş şıklığına kadar her ana kolayca adapte olur ⌚✨ Sen en çok hangi renk kıyafetlerle tamamlamayı düşünüyorsun dostum? 👟🕶️