Çevremde akıllı saat kullananları gördükçe özenmiyor değilim. İşimi görecek ama karmaşık olmayan yani kısacası en iyi akıllı saati almayı düşünüyorum. Bir çok modeli vardı sim kartlısı falan ama onlar bence gereksiz kalıyor.En iyi akıllı saatTelefonla senkron çalışanları daha iyi. Sizce en iyi akıllı saat hangisi?
Yakın zamanda akıllı saat almayı düşünüyordum, biraz araştırma yapmıştım. Akıllı saat almayı düşünüyorum tavsiye diyen kişilere akıllı saat tavsiyelerimi yazayım belki bir yardımı olur.
En iyi akıllı saatler 2020
Samsung Galaxy Watch
Tizen işletim sistemi kullanan Samsung Galaxy Watch, hem IOS hem de Android ile optimize şekilde çalışabiliyor. 360x360 Süper Amoled ekranı ile muhteşem bir görüntü sağlıyor. Çift çekirdeğe ve 4 GB depolamaya sahip. Pil ise 4 güne kadar dayanabiliyor.
Samsung Galaxy Watch
Apple Watch 5
Apple Watch 5 akıllı saatinde ise watchOS 6 işletim sistemi bulunmakta. Sadece IOS ile uyumlu olan saatte 32 GB dahili depolama mevcut. Ekranı ise 1.78 Oled ekran. Şarjı 1 gün ile 36 saat arası gidiyor.
Apple Watch 5
Samsung Galaxy Watch Active 2
Son önerimde Samsung'a ait. Samsung Galaxy Watch Active 2 tıpkı Galaxy Watch gibi Tizen işletim sistemi kullanıyor ve Android, IOS ile uyumlu çalışabiliyor. Sportif bir saat olan Galaxy Watch Active tasarımı ile dikkat çekiyor. Super Amoled ekrana sahip ve 4 GB dahili depolaması var. Şarjı ise 2 gün dayanıyor.
Hayır pil sorunu diye bir şey yok rahat 3 gün gidiyor, sağa sola çarpmadan hiçbir şey olmadı ve saatlerin satış noktalarından biri su geçirmeme yani dediklerinin hiçbiri yok
En İyi Cevaplar