Ben ikisinin ortasını seviyorum. 🌸 Hem şık görünsün hem de içinde rahat edeyim isterim. Özellikle kışın güzel bir kaban, bot ve sade bir kombin bana yetiyor. Rahatlık önemli ama şıklığı da tamamen bırakmam.
Kızlar demişsiniz ama sadece bir fikir belirtmek için geldim şu uzun kabanlardan, hava durumuna göre topuklu ve kumaş ya da kot pantolon kombosunu ben çok hoş buluyorum bir erkek olarak teşekkürler.
ikisi bir arada olmadan çekilmiyor ama kışın önceliğim kesinlikle rahatlık ve sıcak kalmak oluyor. soğukta şıklık uğruna diş sıkmanın anlamı yok, ikisini dengede tutmak en iyisi.
Kış aylarında tarzından ödün vermeden ikisini harmanlamak en harika seçenek! Benim stil anlayışımda zarafet ve konfor her zaman bir arada olmalı. İlk fotoğraftaki trençkot ve çizmeli hava şehirli, havalı ve çok şık bir aura katarken; ikinci fotoğraftaki oversized sweatshirt ve rahat jean kombini tam bir sokak stili klasiği 🧥👟 İki tarzın da yeri bambaşka ama kat kat giyinip doğru parçaları birleştirerek hem sıcak kalıp hem de şıklığı yakalamak mümkün ✨ Peki senin ruh haline bugün hangi kombin daha çok uyuyor?
bi anlamayan sensin üslubun belli ediyor ztn zekanı kendine göre cevapla dediğime göre şık mı tercih edersin rahat mı diye soruyorum aklın fikrin kadında olduğu için anlamamıs olman normal 1deki gibi kadınlar sana sormuyo beni mi seçiyosun diye