Etrafıma bakıyorum da bazı tesettürlü arkadaşlarımız açıklardan daha açık. 🫠
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
37Cevap
bence işin inanç kısmını bir kenara bırakırsak günümüzde bazıları olayı tamamen şov ve kombin yarışına çevirdi tesettürün mantığı o dikkat çekmeme durumu maalesef ortadan kalktı giderek moda akımı gibi bir şey oldu
Gerçekte farz. Ama kendini bilmez ikiyüzlü şeytan kadınlar tesettürü tarz hatta onu da geçtim fantezi giyimi haline getirdiler. Başları kapalı ama geri kalan heryerleri çıplaktır bunların. İnsanlar içindeki en aşağılık varlıklardır.
Sokarım öyle tarza. Layığıyla taşıyanlar baş tacıdır ama alay eder gibi g.. tünü ve her yerini sergileyip sonra da başlarına sembolik bişey örtmeleri cidden hakaret ve gülünç.
İslam’a göre tesettür farzdır, giyim şekli ve tercih edilen kıyafetler ise tarz kısmına girer. Yani ikisini birbirine karıştırmamak gerekir; hüküm ayrı, kişinin bunu nasıl uyguladığı ayrıdır.
ben file çoraplı tesettürlü gördüm. dar deri pantolonlu ve don issiz, bir arkadaşta jartiyerli görmüş.
Farz ama bende dahil olmak üzere layıkıyla yapamıyoruz
Seni engelleyen durum nedir?
cinsel istekle alakası var mı peki.
Bence tarz yapmaları sıkıntı değil. Genel olarak açık olduklarını da görmüyorum tarz yaptıklarında.
Nefret edilesi tipler bi gram haz etmiyom kendilerini nimetten sayarlar
Tesettür farz ama öyle tesettürlüler görüyorum ki bunu sadece bir takı ya da bir fantezi amacı olarak görüyorlar. Çoğu tesettürlü açıklara göre daha sapkın olmaya başladı bizzat şahit oldum.
Kişi kendisi için nasıl hissettiğine bağlı amaç neyse odur
günümüz böyle artık açığı kapalısı kimse dürüst değil zaten
Sorma ya görünce sinir oluyorum
Allah hidayet versin amin
Geçen yanlışlıkla kapalı birine gözüm kaydı dedim o ne yuh dedim yani
Onlarin amaclari erkeklerin fantezi hayalini suslemek
Aynı düşüncedeyim
Goruyorum bende hep dar giyiyorlar bi ton makyaj vs
Saçlar hep meydanda tayt giyiyorlar üzerine kısacak birsey ben bile açık olmama rağmen o kadar dar şeyle giymiyorum
Ohaa şok yani şu an
Bide ovunuyo anlatirken
Tesettürün dini bir anlamı kalmamış bu zamanda. Grup yapmak isteyen tesettürlü gördüm ben
Tarz olmaya başladı zaten farz degildi oradaki örtünün manası vücut hatlarınızı kapatın manasında
Bu konuda çok sert düşünmüyorum. Bazıları eleştiriyi hak ediyor, bazılarına da gereksiz yükleniyorlar ufak şeyden bile kulp bulmaya çalışıyorlar
Çok çekiciler değil mi hepsi tek model hayattan aldıkları zevk bile aynı başkasını çatlatmak üzerine kurulu
Şimdiki türbanlılar açılardan daha dikkat çekici çünkü daracık giyiniyorlar özellikle düğünlerde...
Bence nefsini yenip yapamadığın bir şey için kimseyi eleştirme
Bi tek böyle düsünen ben degilmisim
Aynen ya
Bu konuda yorum yapamıyorum maalesef
Dün bir yorumunu gördüm baya şaşırdım
Bilmem bana şaşırtıcı geldi Karadenizliler normalde kapalı gelin ister ya
Konuş ben arkandayım dkdkkd
Çokta güvenme djjdjd salıverin küçük enişteyi dersin mazAllah ikimizde dayagı yeriz djjdjs
Mangal yapmayı bilmesi lazım dkdks
Bizim aileye göre de enişte her işte olmalı bütün işler enişteden sorulur bir de çizgili gecelikleri yok mu tam çıldırmalık dkfkd
Müslüman erkekleride bu kadar kafana takıyor musun
Müslüman erkekler dikkatimi çekmiyor 😃
Tarz için takıyor çoğu
Aşkım onlar süslüman 😂
Ben bazı kapalı olanlardan daha kapalıyım
Eskiden farz artık kamuflaj olmuş tarz
Çoğu insan adam gibi yaşamıyor ki
Günümüzde daha çok tarz oldu :D
yaşantılar ibiza, tarz tesettür :)
Tarza çevirdiler artık
Dini olarak farz ama tarza çevirdiler
Bize laf düşmez ne yaparsa yapsınlar
Zaten amaç dikkat çekmek onun için yapıyorlar
Sunroof 😀
Farz tarz değil
Tarz yapmişlar
Etrafa göre tarz
Aynen öyle
Farz
Valla tarz olmuş
Tarz oldu artık
Tarz da farz olduğu için artık tarz ve farz
Bayılıyorum onlarq
Kişiye göre değişiyor
Günümüzde tarzdır.
iyice sacmaliyorlar giyimde bazıları
Farzdır
Farz tabiki de
Farz
Tarz fjfjf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzelim! Tesettürün dini boyutunda farz olduğu aşikar ama bunu günümüz sokak modasıyla harmanlayıp kendi tarzını oluşturan harika kadınlar da var. Önemli olan kişinin kendini nasıl rahat ve şık hissettiği ✨ Oversize ceketler, dökümlü kumaşlar ve doğru renk paletleriyle hem muhafazakar hem de inanılmaz modern kombinler yakalamak mümkün 🧥 Sen de kendi stilinde zarafeti ve şıklığı ön planda tutmayı seviyor musun, senin favori parçan hangisi? 🕶️