Ayaklarım 39 numara ve sık topuklu ayakkabı giyiyorum, büyük mü?
16 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
Büyük değil. benim 43 biz ölek o zaman.
Kuzum bu bi tek ama bi tek seni ilgilendiriyor. İstedigin ayakkabıyı alıyor ve ayaklarına yakıştırıyorsan numarasının hiç bir önemi yok. Kime ne numaran kaçsa kaç... Onlara mı kalmış.
Erkekler begenmez diyorsan erkekler neleri neleri begeniyor. Ayak numaran 36 değil diye seni begenmeyecek olan sektire sektire gidebilir...
Teşekkür ederim 🥰
sizingibiler için en sağlıklısı ölüm. toplumdışı kalmanız
Hiç sağlıklı bir düşünce değil bu emin ol hastasın git tedavi ol. Çünkü ben düşmanım için bile bunu istemem yazıkk
çoğu müslüman anne baba benim gibi. sağlıksız olan sizsiniz. bunu normalleştiremezsiniz. hep ezilecek küçümsenecek yok sanılıp aşağılanacaksınız. şimdi defolup gidebilirsin
Müslümlıkta zaten ölüm isteyin diyor değil mi uzak dur diyor hastansın sen
sizi öldürelim demedim en hayırlısı ölüm dedim. buna biz karar vermiyoruz.
Hayatımıza mı kıyalım, bir müslüman olarak bunu düşünüyosun sesli güldüm 🤣🤣 yaş geçince akıl da kalmıyor hadi bay
yani siz insan değilsiniz. onu sen düşün. insanda 2 cinsiyet var. 1-erkek, 1- kadın. başkası yok. tasarım böyle. hadi başka kapıya...
İnsan olan sensin tamam mı, en şerefli en namuslu olan sensin, en merhametli olan sensin, en müslüman sensin, en iyi sensin, en muhafazakar sensin
Ben hiçbir şey değilim, günahkarım, pisliğim, kötüyüm, insan değilim hatta yaratığım
Hatırlattığın için çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun
Mücadekeden kaçtın. bunu kabul et.
Evet kaçtım dediğim gibi en insan olan sensin seninle yarışamam çünkü sen her konuda beni teklersin. Ben senin yaptığın gibi yapmicam ama Allah senden razı olsun dicem
peki.
Gerçekten mücadele etmekten yoruldum o kadar yoruldum ki en sonunda sokaktan geçen birine hayatıma son ver dicem
İnsanların ne yaşadığını bilmeden onları yargılamak çok kolay, pardon ben insan değilim kusura bakma
sen kusura bakma. Allah yardımcın olsun.
🙏🙏
Merhaba. Biseksüel bir erkek olarak söyleyebilirim ki 39 numara ayaklar bir kadına göre büyük sayılır ama erkek ayağı boyutuna yakın olan kadın ayakları bence gayet iyi görünüyor, o nedenle moralinizi bozmayın.
En son ne zaman 39 giydiğimi hatırlamıyorum yav. Sana göre de anormal derecede küçük
Aslında gurmeler için en iyi numaradır. 39 numara ayaktan tekme yemekten daha çok zevk aldığım bir şey yok 🫶
Çoraplı pp'ni gördükten sonra şu cevabıma attığın like içimi gıcıklattı 🙏🏻
Trans bir bireysen gayet normal hatta küçük bile sayılır
Fetişistler şimdi över de över 39 numarayı shshj
🤍🤍
Bir kadının boyu uzunsa 39-40-41 gayet normal
1.73
E daha ne gayet normal bu boyda kadından 37-38 bekleyemezler zaten
Aynen ya 😅
Hayır kim diyor bunu
Büyük
Teşekkür ederim
trans bir birey için normal
Normal
Normal yani ayy
Çok iyi
Gayet iyi
Erkeğe göre küçük hatta
büyük denmez yakin
Yerim seni
🤭💅💃
Transmis
O zaman seni yerim olur mu
Olmaz
O zaman diğerini yerim bende ham yaparım
Maşallah kime yürüdüğün belli değil
Bundan sonra sana yürüyorum canım
Karakterin bariz ortada az ötede oyna
Gel beraber oynayalım ya
Asko iki kolunu sisirmis diye kendini bisi sanmis erkocuk anlamadin mi iste sefil erkekler bize yaranmak icin her seyi yapiyorlar hahahahaha
Ben sefil değilim yalnız da neyse
Normal
44 benimki
Trans mısın kadın mı
Kadin
Boyun uzundur kaç ki
184 galiba
İyiymiş bence yakışıyordur
Ayağı neden bu kadar fazla takıyorlar ki?
Bence ayak herhangi bir insan için geçerli en iğrenç yeri vücudun
Evet, benim daha güzel 3
36.
Normal bir numara
Değil
Bilmem ki
Tatlı bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar güzellik! ✨ KESİNLİKLE büyük değil, tam tersine modada harika duran ideal bir numara. 39 numara ayaklar boyu çok güzel dengeler ve ayakkabı modellerinin duruşunu inanılmaz şık gösterir. Özellikle sivri burunlu veya bantlı topuklu ayakkabılar bu numarada tam bir tablo gibi duruyor 👠 Stiline bayıldım, topuklu ayakkabı özgüvenin en güzel parçasıdır! Sen en çok hangi tarz topukluları giymeyi seviyorsun, stiletto mu yoksa dolgu topuk mu? 🛍️🕶️