Güzellik & Bakım 39 numara ayak çok mu büyük? Seductive09 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Çok mu büyük kadında Güncellemeler+1 yıl Abartın 🥲 39 numara ayak çok mu büyük? Cevapla Kadın Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Hayır büyük değil. 0 0 Yorumla
000000007 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı. Ortalamaya göre biraz büyük gibi ama boy uzunsa, çok da büyük sayılmaz. 0 3 Yorumla Seductive09 +1 yıl 1.71'im Yorumla 000000007 +1 yıl Boy uzunmuş, normal bence. Ayağı olduğundan büyük gösteren uzun burunlu ayakkabılar seçmediğiniz sürece sorun olmaz diye düşünüyorum. Yorumla Seductive09 +1 yıl Teşekkür ederim öyle kaba saba bi ayak değil zaten ince ve nazik görünüyor Yorumla
Dude_Time Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bence çok iyi hatta direk 40 olsaymis bu sefer erkek reyonundan'da ayakkabı seçilebilir hale geliyor 0 2 Yorumla Seductive09 +1 yıl 🤣🤣 yürü git ak Yorumla Dude_Time +1 yıl Neden olmasın ki ayakkabılar zaten Unisex artık benim Kadın reyonundan beğendiğim spor ayakkabıda oluyor mesela Yorumla
Thayatit Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Ne güzel işte. İnce yapılıysa temizse yala yala bitmez 😍 0 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Normal.. sadece AKIL ölcüsü düsük olmasin. ;) 0 0 Yorumla
cdhayat Takip Et Xper 3 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Boy 1.70 civarıysa normaldir. 1.80 üstü voleybolcu kadınlar 42-43 giyiyor. 0 0 Yorumla
CanerDiyeBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Boy uzun ise normal, abartı değil, 42-43 olan bile var. 0 0 Yorumla
ardaxxxx33 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ayak sevenlere bakarsan dev ayağı ama 39 numaranın boşuna olduğunu sanmıyorum boyun uzundur ondan tabi küçük ayak her zaman daha çekici gozukmustur ama sıkıntı olmaz 0 2 Yorumla Seductive09 +1 yıl Çocuk gibi olanlar mi çekici cidden Yorumla ardaxxxx33 +1 yıl Yani küçük daha güzel durur ama büyük olması da sıkıntı değil ayak sevmem zaten ama dert etme çok büyük değil Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 1cm daha olsa kayık yapar karşıya geçerdim :wink: 0 9 Yorumla Seductive09 +1 yıl 💩 kafalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hohoho :D Yorumla Seductive09 +1 yıl Suratı tatlı ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet tahminimce seninde öyle Yorumla Seductive09 +1 yıl D :D o paylastigin sensin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim küçüklüğümde şu an ki halimde ona bin basar tatlım :-* Yorumla Seductive09 +1 yıl Şaka bi yana da benim bebekligim cidden benziyo ak nerden buldun bunu sksks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl haha :D 39 numara ayakla mı doğdun sen :D Yorumla Seductive09 +1 yıl 😳😳 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Önemli olan ayağı değil popon güzelliği ajdjd 0 2 Yorumla Seductive09 +1 yıl Popişim zaten dolgun ve güzel Yorumla Aishalover +1 yıl Yatırsana bi kere arasında ya 🥲 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. benimde 40 yaklaşmışssın bana :) 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 748 cevap paylaştı. Boy uzunsa normal boy kısa ise hobbit gibi durur 0 2 Yorumla Seductive09 +1 yıl 1.71 im Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Normal diyelim Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet toynak gibi 0 2 Yorumla Seductive09 +1 yıl Abart Yorumla HardAktif99 +1 yıl Oyle? Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 589 cevap paylaştı. Fırın küreği gibi 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 429 cevap paylaştı. hayir 0 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 514 cevap paylaştı. Hayır büyük değil ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Hayır büyük değil.
Ortalamaya göre biraz büyük gibi ama boy uzunsa, çok da büyük sayılmaz.
1.71'im
Boy uzunmuş, normal bence. Ayağı olduğundan büyük gösteren uzun burunlu ayakkabılar seçmediğiniz sürece sorun olmaz diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim öyle kaba saba bi ayak değil zaten ince ve nazik görünüyor
Bence çok iyi hatta direk 40 olsaymis bu sefer erkek reyonundan'da ayakkabı seçilebilir hale geliyor
🤣🤣 yürü git ak
Neden olmasın ki ayakkabılar zaten Unisex artık benim Kadın reyonundan beğendiğim spor ayakkabıda oluyor mesela
Ne güzel işte. İnce yapılıysa temizse yala yala bitmez 😍
Normal.. sadece AKIL ölcüsü düsük olmasin. ;)
Boy 1.70 civarıysa normaldir. 1.80 üstü voleybolcu kadınlar 42-43 giyiyor.
Boy uzun ise normal, abartı değil, 42-43 olan bile var.
Ayak sevenlere bakarsan dev ayağı ama 39 numaranın boşuna olduğunu sanmıyorum boyun uzundur ondan tabi küçük ayak her zaman daha çekici gozukmustur ama sıkıntı olmaz
Çocuk gibi olanlar mi çekici cidden
Yani küçük daha güzel durur ama büyük olması da sıkıntı değil ayak sevmem zaten ama dert etme çok büyük değil
1cm daha olsa kayık yapar karşıya geçerdim :wink:
💩 kafalı
hohoho :D
Suratı tatlı ki
evet tahminimce seninde öyle
D :D o paylastigin sensin
benim küçüklüğümde şu an ki halimde ona bin basar tatlım :-*
Şaka bi yana da benim bebekligim cidden benziyo ak nerden buldun bunu sksks
haha :D 39 numara ayakla mı doğdun sen :D
😳😳
Önemli olan ayağı değil popon güzelliği ajdjd
Popişim zaten dolgun ve güzel