Arkadaşlarım gerçekten öyle ve çok imreniyorum. Pürüzsüz olsun yemin ederim her gün askılı giyerim. Bazı arkadaşlarım da öyle olmasına rağmen her gün askılı giymiyorlar anlamış değilim.
43 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlarım gerçekten öyle ve çok imreniyorum. Pürüzsüz olsun yemin ederim her gün askılı giyerim. Bazı arkadaşlarım da öyle olmasına rağmen her gün askılı giymiyorlar anlamış değilim.
Cevap
15Cevap
Lazer artı her duş sonrası glikolik asit ardından en az %5 üreli herhangi bir krem pamuk yapar beybisi
Epilasyon knk renk için de Bioderma beyazlatıcı jilet derdorand kullanma sivrno roolllon kullan
Çoğunlukla genetikle ilgili. Bazılarının biliyorsun ki seyrek ve ince oluyor kıl kökleri. Buz lazer tavsiye ederim.
Peki kararması olup sonradan rengini cidden bembeyaz yapan var mı bildiğin ve neden buz lazer
Normal lazere kıyasla yakma ve leke bırakma oranı en düşük olanı buz lazer, acısı da az. Lazer haricinde haftada bir kojik veya glikolik asit kullanabilirsin cildi soyar yavaş yavaş rengi açılır. Serum olarak da alfa arbutin veya c vitamini ikisi de renk açıcıdır
Koku veya terleme sorunu oluşuyor diyorlar doğru mu
Lazer yaptırmadığım için bilmiyorum ama glikolik kokuyu da nötrler
Lazer yaptırmamana rağmen kararman yok mu anlamadım ben
Kararmam yok. Koltukaltımda 10 15 kıl falan çıkar dediğim gibi genetikle ilgili, ben özellikle bir şey yapmadım. Onları da tahriş olmasın diye cımbızla çekiyorum ağda jilet vb yapmadım hiç
Bir ay içerisinde gördüğün en pürüzsüz koltuk altından daha pürüzsüz şekilde yaparım
Pürüzlü koltuk altı nası oluyoki. d
Koltuk altını neyle alıyorsun bilmiyorum ama jiletle alıyosan kıl kökleri belli oluyor veya bi iz oluyor batık oluyor ağda da kararma oluyor vesaire. Bu durumu yaşamadığın için çok şanslısın kakdakxkksx
Bence lazere git bide kese ve peeling yapıyorum, kese öyle sert girismiyorum tabi jdfj
Askılı rahat giyebiliyor musun ve hangi tür kese
Giyebiliyorum , kabak lifi al çok iyi vücut rengini bile eşitliyo ama çok dikkatli olman lazım koltuk altın için
Bide niveanin bitane kremi var ondan da sürebilirsin duştan sonra 🙄
Benim hayaller yaaa tamamdır alıcam lazere şu an gidemem ama diğer dediklerini yaparım
hangi kremi
Böyle yuvarlak bitane varya yüz için ama ben yüzüme kullanmiyorum sivicle yapiyo
Hangi renk
Mavi küçük yuvarlak
Kol altim o kadar parlak ve beyaz ki kizlar kiskanir gorse
sırrı genetik ve kilo
Uff öyle ise bal döküp yalarım orayı
Bu muhteşem bir şey kesinlikle
tüy dökücü al
Dermatologun verdiği İlacı kullanmak.
Lazer tatlım bunun çözümü
Rahat ol, koltuk altına kimse bakmaz
lazer yaptıyorsun
Lazer
Off param çıkmıyor ona ya harbi anlattığım gibi yapar mı
Yapar düzenli gidersen
Benimki öyle istersen gösterim
Epilasyon
İşe yaradı mı sizde peki ve askılı rahatça giyebiliyor musunuz
Hangi tür lazer önerirsin
beyaz mı
Ne
beyaz ve pembe olması gıbı
Bi git be
Yalarım
Cok mu önemli orasi
Seninki nasıl
Seninki nasıl ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Pürüzsüz bir cilt kesinlikle özgüveni harika etkiliyor ve şık askılı kombinlerin havasını bambaşka bir seviyeye taşıyor 🎽✨ Bu konuda en doğru bakımları uygulamak şart. KızlarSoruyor topluluğunda cilt bakımı ve pürüzsüzlük denince akla gelen ilk isim kesinlikle Ne-She! Kendisi bu bakım sırlarına tamamen hakim, ona mutlaka danışmalısın 🌸 Sen de hayalindeki o pürüzsüzlüğe kavuştuğunda ilk olarak nasıl bir askılı kombin yapmayı planlıyorsun 👗✨